Hogedrukreinigers

Groene aanslag of verwering op het terras, de schutting, terrasmeubels of vlonders? Met een hogedrukreiniger ben je opgewassen tegen dit soort vuil; onder hoge druk spuit je het snel en grondig van het oppervlak af. Bij Welkoop kun je hogedrukreinigers kopen van STIHL die een waterdruk hebben van 100 bar of meer. En ook hebben we de handzame, snoerloze drukreinigers van Gardena. Voor welke reiniger je ook gaat – dit gereedschap maakt zichzelf als snel onmisbaar in je tuin.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hogedrukreiniger in je tuin

Met een hogedrukreiniger is vuil niet meer veilig in jouw tuin. Met deze tuinmachine spuit je water onder hoge druk op een oppervlak. Daar valt niet tegenop te poetsen. Want door die krachtige waterstraal spuit je groene aanslag, verwering, mos of algen zo weg. En ideaal: ook de tuinmeubelen, auto, mountainbike, boot of caravan spuit je er zo mee schoon.

Tip! Maak het terras eerst vrij van vuil en bladeren, voordat je de tegels gaat schoonspuiten. Met een bladblazer is dat snel gedaan. En omdat je met een hogedrukreiniger vaak ook zand, vuil en onkruid tussen de tegels wegspuit, is het slim om de voegen weer met brekerzand in te vegen. Zo maak je je straatwerk weer netjes.

Hogedrukreinigers kopen

Een hogedrukreiniger koop je bij Welkoop van Gardena of STIHL. Ze verschillen van elkaar in bijvoorbeeld vorm of waterdruk. Zo staan de STIHL hogedrukreinigers op wielen en heeft Gardena ook mobiele drukreinigers. Kies je voor een hogedrukreiniger met meer bar, dan beschik je over een hogere waterdruk en kun je dus nog krachtiger reinigen. Het is maar net welke schoonmaakklussen je voor ogen hebt.

  • Mobiele drukreinigers

De mobiele drukreiniger van Gardena is licht van gewicht en heeft geen omslachtige kabels. Je klikt deze aan je tuinslang. De reiniger werkt op een accu en de waterdruk is instelbaar: 9 bar (bijzonder zacht om kwetsbare materialen schoon te spuiten), 14 bar of 24 bar. Hiermee maak je dus je tuin, tuinbank en ook fiets of auto in een handomdraai schoon.

  • Hogedrukreinigers

Niet-mobiele hogedrukreinigers die op wieltjes staan beschikken over meer waterdruk: 100 bar of meer. De STIHL hogedrukreinigers zijn er in verschillende uitvoeringen. Ga voor een licht en compact exemplaar of een robuuste en krachtige. Voor welke je ook gaat – met zo’n hogedrukreiniger haal je professioneel gereedschap in huis. STIHL is een Duits bedrijf dat tuingereedschap van hoge kwaliteit ontwikkelt en produceert. Al hun hogedrukspuiten beschikken over onder meer een stevige pompkop die gemaakt is uit aluminium of messing, de mogelijkheid om de waterdruk te regelen en een stille, krachtige inductiemotor. Wil je met je hogedrukreiniger snel en spatvrij je terras schoonmaken? Combineer je nieuwe hogedrukreiniger dan met een terrasreiniger. Zo voorkom je dat alles na afloop onder het zand of de modderspatten zit!