Mutsen

Jij laat je niet tegenhouden door kou of sneeuw. Ook in de winter ben jij buiten aan het werk. Weer of geen weer, jij klust vrolijk door. Of het nu op de bouwplaats is of in eigen tuin. Maar als het kwik richting de nul daalt, worden je oren toch wel een beetje koud. Dat begrijpen we bij Welkoop. Daarom hebben we voor ieder weertype de ideale Heatkeeper muts. Ga jij voor een balaclava muts of voor een gebreid exemplaar? Bekijk hier al onze modellen en houd je hoofd warm!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De beste muts voor heren

Ben jij op zoek naar een warme muts voor heren? Dan moet je de ​​Heatkeeper Balaclava Muts hebben. Deze Heatkeeper muts is perfect voor in de winter. Dankzij de zachte fleecevoering aan de binnenkant houden deze mutsen je hoofd heerlijk warm. De fleecevoering zorgt er ook voor dat de warmte in de muts blijft en het vocht snel afgevoerd wordt. Daarnaast bieden deze mutsen een buitengewoon draagcomfort. Je zou ‘m bijna in de zomer opzetten. 

De beste wintermuts

Wat kun je in de winter nu beter dragen dan gebreide mutsen? De Heatkeeper Thermisch Isolerende Muts is met recht de beste wintermuts in ons aanbod. Dat zit ‘m in de volgende voordelen:

  • Hoge dichtheid in garens
  • Extra dikke constructie
  • Thermische barrière om warmte vast te houden
  • Gebreid en fleece gevoerd
  • Ongeëvenaard comfort 

Zwarte muts voor buiten

Voor een zwarte muts moet je bij Welkoop zijn. Wij houden namelijk niet van poespas. Als je goed in onze collectie zoekt, kun je misschien nog een roze of grijze muts vinden. Maar onze mutsen zijn voornamelijk zwart. Als je buiten aan het werk bent, wil je de natuur toch niet verstoren met felle mutsen? 

Muts bestellen via de webshop

Je kunt eenvoudig elke muts bestellen via onze webshop. Naast mutsen kun je hier ook nog meer dan 20.000 andere artikelen vinden. Je hebt misschien ook andere kledingstukken dan mutsen nodig om je warm te houden. Lees hiervoor onze blog over thermokleding eens!

Je kunt het winkelmandje gebruiken om de mutsen en andere producten op te slaan die jij interessant vindt. En heb je een bestelwaarde van meer dan € 40 euro bereikt? Dan betalen wij de verzendkosten voor je!

Muts kopen in de winkel

Wil je liever een muts kopen in één van onze vele winkels? Of wil je meer informatie over onze mutsen? Dat kan natuurlijk ook! Kom gerust eens langs voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Welkoop. Weet wat te doen.