Wespen

Wespen kunnen een zomerse BBQ of een gezellig tuinfeestje goed verpesten. Vooral in augustus barst het los. Wespen gaan dan op zoek naar zoetigheid. En hoe schaarser hun eigen voorraad wordt, hoe eerder ze bij jou aankloppen. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, dat begrijpen we. Daarom hebben we bij Welkoop een gevarieerd aanbod om wespen te bestrijden. Dit doen wij alleen met topmerken zoals Luxan, Protect Home, Weitech en Windhager. Bekijk hier al onze producten en kom erachter welke oplossing het meest geschikt is voor jouw wespensituatie!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wespenbestrijding op hoog niveau

Omdat iedereen in de zomer last heeft van wespen, heeft iedereen ook wel een manier om wespen te bestrijden. En hoewel deze oplossingen vaak geïmproviseerd zijn, zijn ze soms helemaal niet verkeerd. Wil jij je wespenbestrijding naar een hoger niveau tillen? Gebruik dan de volgende tips!

Wespen vangen met Welkoop

Om wespen te vangen kun je zelf een wespenval maken, maar je kunt er natuurlijk ook eentje kopen. Met de Luxan Exo Wespenpot weet je zeker dat je goed zit. Deze wespenval is geschikt om op te hangen, maar ook om op een vlakke ondergrond te plaatsen. Zit de pot vol? Dan kun je hem eenvoudig legen en opnieuw gebruiken. 

Om alles uit je wespenval te halen, combineer je deze met Luxan Eco Wespenlokstof. Deze lokstof trekt wespen aan als stroop en is bovendien 100% ecologisch. Omdat dit product gemaakt is van verschillende voedingsmiddelen, vormt het geen enkel gevaar voor mens en milieu.

Wespen verjagen

Hoe hard je ook je best doet om wespen te verjagen, er zitten er altijd een paar tussen waarbij niets lijkt te werken. Je hebt je wespenval strategisch opgehangen en de juiste lokstof gebruikt, maar ze lijken gewoonweg niet geïnteresseerd. Je kunt nu eenmaal niet alle wespen vangen. 

… met een imitatie wespennest

Is dit een herkenbare situatie? Dan is het tijd om de wespen te foppen met een imitatie wespennest. Omdat de wesp een imitatie wespennest als vijandig herkent, zal hij erbij uit de buurt proberen te blijven. Hang dit nest dus op onder je parasol, dakrand of terras en houd de wespen op gepaste afstand! 

Producten tegen wespen bestellen

Je kunt alle producten tegen wespen bij Welkoop eenvoudig via de webshop bestellen. Niet voor niets zijn we opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Heb je een bestelwaarde van € 40 bereikt? Dan betalen wij de verzendkosten voor je.

Ben je op zoek naar meer informatie over wespen bestrijden? Lees dan ons blog over wespen of kom eens langs in één van onze vele winkels. Onze specialisten staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Welkoop. Weet wat te doen.