Vliegendekens

Als eigenaar van een pony of paard wil je graag het beste voor jouw dier. Welkoop biedt vliegendekens aan om jouw paard te beschermen tegen stekende insecten. Met de vliegendekens voor paarden uit het assortiment van Welkoop houd je insecten op afstand. Ben je op zoek naar de beste vliegendeken voor jouw paard? In een van de vele Welkoop winkels kunnen professionals jou te woord te staan voor advies. Door de vele locaties is er altijd een Welkoop winkel bij jou in de buurt. Bestel je jouw producten liever online, dan kan dat via de webshop. De bestelling wordt thuisbezorgd en dat is vanaf €40 geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Het assortiment vliegendekens voor paarden 

In verschillende seizoenen kunnen paarden last ervaren van stekende insecten. Dit kunnen muggen, dazen, vliegen of andere beestjes zijn. De insecten zijn aanwezig op alle plekken waar jouw paard of pony verblijft. Denk hierbij aan een stal, weide of tijdens een wedstrijd. In sommige seizoenen kan de aanwezigheid van deze insecten intenser zijn dan andere. Hierdoor zal je paard of pony een langere aaneengesloten periode een vliegendeken dragen. Deze deken moet dus comfortabel zijn en op de juiste manier beschermen. 

In het assortiment van vliegendekens voor paarden is er onderscheid te maken tussen twee soorten. Welkoop biedt neusnetjes en vliegendekens aan. Ieder product beschermt een ander gebied. Hieronder wordt er dieper ingegaan op de verschillende product specificaties:

  • Neusnetje: Dit product beschermt tegen vliegen, stof en pollen. Het neusnetje is multifunctioneel en zorgt ervoor dat het paard geen irritatie ervaart rond de neus. Het neusnetje is eenvoudig te bevestigen aan het hoofdstel door klittenbandsluiting. Dit product hindert het paard niet in de ademhaling en kan ook worden gebruikt tijdens het rijden. Het assortiment van Welkoop biedt onder andere het Waldhausen Neusnet aan. 
  • Vliegendeken: Constateer je veel irritatie van stekende insecten op het lichaam van jouw paard? Dan is een vliegendeken een ideale oplossing. Dit product beschermt ook tegen vuil dat op de huid van het paard komt. Vliegendekens voor paarden komen in verschillende formaten. Daarnaast zijn de dekens uitgerust met verschillende sluitingen zoals een voorsluiting en buiksingels. Sommige varianten hebben ook een staartflap. De beste vliegendeken voor paarden volgens Welkoop is de Waldhausen Economic Vliegendeken.

Alternatieven voor vliegendekens voor paarden 

Gaat jouw voorkeur niet uit naar een vliegendeken of neusnetje? Het assortiment van Welkoop biedt verschillende producten aan die jouw paard kunnen beschermen tegen stekende insecten. Gebruik een dazenval of anti-vliegenspray als alternatief. Kijk voor meer informatie op pagina van vliegen en dazen