Luchtbedden

Nog meer genieten van je zwembad? Een luchtbed op het water betekent nog meer zwemplezier! Lekker erop hangen, watertrappelen, elkaar omgooien of heel rustig dobberen in de warme zon. Bij Welkoop vind je luchtbedden van zwembadenspecialist Intex. Van comfortabel opblaasbed tot vrolijk ijsje of zwemband in de vorm van een donut!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Luchtbedden voor nog meer waterplezier

Luchtbedden maken het waterplezier nog groter. Je neemt ze mee naar de zee, het zwembad óf gebruikt ze in een zwembad in eigen tuin. Superleuk voor kinderen. Maar ook heel prettig om zelf op te vertoeven. Met het geluid van kabbelend water. De warme zon op je huid. Een koel drankje in je hand. Wie doet je wat?

Een luchtbed kopen? Van ijsje tot donut

Bij Welkoop vind je de vrolijkste luchtbedden. Wat dacht je van een zwemband in de vorm van een roze donut. Of een luchtbed in de vorm van een ijsje. Meer een liefhebber van dieren? De ronde luchtbedden in de vorm van een kattenhoofd of hondenhoofd, met grijphandels, zijn zéker een succes.

Opblaasbaar ligbed

Ben je meer van een comfortabel luchtbed voor op het water? Ga voor het opblaasbare ligbed van Intex! Dit ligbed heeft twee onderliggers. Het ligbed zakt dus iets door als je erop ligt. Resultaat is een fijne houding. Goed voor urenlang chillen! Het ligbed van Intex is gemaakt van duurzaam PVC met een dikte van 0,35 millimeter. Ideaal is dat je dit luchtbed op het water gebruikt én op de grond! Dus niet alleen ín het zwembad, ook erbuiten kun je heerlijk zacht liggen.

Luchtbedden inclusief reparatieset

Het is niet iets waar je op zit te wachten. Maar een luchtbed kan lek raken. Gelukkig kun je dit vaak zo repareren. Intex staat voor kwaliteit en levert daarom bij hun luchtbedden reparatiemateriaal. Het gaatje van de lekkage spoor je makkelijk op met een plantenspuit met water en vloeibare zeep. Bij het lek zie je belletjes verschijnen.

Alles voor je zwembad bij Welkoop

Een eigen zwembad in je tuin? Baantjes trekken? Of pootjes baden? Bij Welkoop vind je kleine en grote zwembaden. Opblaasbaar of met een frame. Ook hebben we alles om het zwemwater in optimale conditie te houden. Denk aan zwembadchloor, producten voor een goede pH-waarde en een afdekzeil. Om het zwembad makkelijk in en uit te stappen hebben we trappetjes. En een zachte bodem in je zwembad, of een looppad maken naar het zwembad toe? Ga dan voor de vloertegels van Intex.

Welk zwembad in jouw tuin? Lees ons advies over de soorten zwembaden.