Zandbakken

Wat is er leuker voor kinderen dan spelen met zand? Zandtaartjes maken in een zandbak, met zand spelen aan de zandtafel of een zandkasteel bouwen. Met de zandbakken van Welkoop zorg jij dat je kinderen uren zoet spelen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Maar voor welk exemplaar kies je? Een klassieke zandschelp, een zandbak van plastic, een houten zandbak of een met bankjes? Maak een keuze uit het aanbod van Welkoop en maak de ideale zand- en waterspeelplek voor je kind.

Bekijk ook: Zandbakken met deksel | Zandschelpen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Zandbak kopen

Creëer een fantastische zandspeelplek in je tuin. Hiermee kun je je kinderen urenlang zoet houden. Bij Welkoop ben je aan het juiste adres, want we bieden diverse soorten, formaten en merken aan: bijvoorbeeld een houten zandbak met deksel van Swing of een met bankjes van EXIT.

Keuzehulp
Je wilt een zandbak kopen, maar je twijfelt over het type. Ga je voor een variant van plastic of hout, een bak met bankjes of een van hout met een deksel. Een zandschelp of een zandtafel kan ook nog!

 • Plastic of hout
  Plastic is eenvoudig schoon te houden en is wat lichter dan de houten exemplaren. Je sluit de zandschelp eenvoudig af met het deksel. Ook is een plastic zandbak gemakkelijk om te toveren tot een plonsbadje. Leuk voor de warmste dagen! 
  Houten speelbakken voor zand hebben vaak geen bodem, hierdoor wordt het zand door de regen gespoeld en komt de bak niet snel onder water te staan. De bak kan elk seizoen buiten blijven staan en een houten bak is vaak iets groter dan een plastic variant. Daarom kunnen er makkelijk meerdere kinderen tegelijk in spelen.
 • Een zandbak met bankjes
  Wat is er leuker dan een multifunctionele zandspeelplaats met bankjes? De zandbakken met bankjes van EXIT hebben een strak design en zijn niet alleen te gebruiken als zandspeelplaats. Je maakt er ook eenvoudig een watertafel van of een gewone speeltafel. Super handig dus! En met hun hippe design zijn ze ook nog eens een stijlvolle toevoeging aan jouw tuin.
   
 • Zand- en watertafel in één
  Spelen met zand is leuk, maar spelen met water ook! Het zou toch prachtig zijn als je water én zand zou kunnen combineren? Welkoop heeft gelukkig precies waar je naar op zoek bent, namelijk een zand- en watertafel in één. Je vindt ze zelfs met hele waterbanen waarmee je water rond kunt pompen. Hiermee hebben je kinderen urenlang speelplezier.

 • De zandtafel
  Twijfel je tussen een bak en een tafel als zandspeelplek? Beide hebben hun voordelen. Zo is een zandtafel compacter en eenvoudig te verplaatsen, maar heeft een bak meer ruimte en kunnen je kids lekker in de tuin in het zand zitten.

Speelzand
Heb je het perfecte exemplaar gevonden? Vergeet dan vooral het zand niet! Welkoop verkoopt speelzand in pakketten van 25 kilo. Speelzand is speciaal ontwikkeld voor kinderspeelplaatsen en wordt gezeefd. Zo weet je zeker er geen scherpe stukjes of kleine steentjes in het zand zitten.

Bij Welkoop kunnen we je van alles vertellen over buitenspelen. Toch niet zo’n fan van al dat zand en zoek je wat anders? Vooruit, zand erover. Bekijk onze pagina over spelen in de tuin.