Vers vlees

Wil je puur natuur, vers vlees aan je kat voeren? Dit kattenvoer bestaat uit vlees, organen en soms botten – en niets meer. Toch krijgt je viervoeter alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft! Bij Welkoop hebben we vers en rauw vlees voor je kat van BARFmenu. Je voert dit als compleet voer, maar kunt het ook als afwisseling op ander kattenvoer geven. Diepgevroren, rauw vlees voor je kat kun je kopen in onze webwinkel en daarna afhalen in je dichtstbijzijnde Welkoop-winkel.

Bekijk ook: Natvoer | Droogvoer | Veterinaire voer

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Rauwvoer aan je kat voeren

Naast kattenvoer in de vorm van droogvoer en natvoer, is er ook rauw, vers vlees voor je kat. Dit voer is niet verhit en is vrij van gluten, rijst, granen, conserveringsmiddelen en kleur- en smaaksftoffen. Hiermee komt rauwvoer voor je kat wel heel dicht in de buurt van wat hij in de natuur zou eten: prooidieren. Hun carnivoren gebit is er dan ook op gebouwd om prooien te vangen en verscheuren – en ze met huid en haar op te peuzelen. Gelukkig is het rauwvoer dat je bij Welkoop koopt fijn gemalen; je kat kan er meteen van smullen.

Rauwe voeding is voor je kat een complete maaltijd, maar je kunt dit voer ook afwisselen met natvoer of droogvoer. Het voeren van vers, rauw voer aan je kat vergt wel wat meer werk dan simpelweg brokjes in de voerbak doen. Vers vlees is immers rauw en moet je dan ook zo behandelen in de keuken. Dat betekent hygiënisch werken en het rauwvoer volledig scheiden van ander voedsel dat je in de keuken bereidt. Na het ontdooien en openen van een verpakking, kun je het rauwe kattenvoer vaak twee dagen in de koelkast bewaren.

Vers vlees voor je kat bij Welkoop

Bij Welkoop kun je vers en rauw vlees voor je kat kopen van BARFmenu. Deze voeding is honderd procent natuurlijk en op basis van het BARF-principe: Bones and Raw Food. De voeding bestaat dan ook uit vers rauw vlees, verse organen én verse vleesbotten. Er zijn verschillende varianten met bijvoorbeeld rund en kip of vis. Je kat krijgt alles binnen die hij nodig heeft met deze voeding; vlees, organen en botten zijn in de juiste verhouding verwerkt. Ook voorziet dit vers voer je kat van alle voedingsstoffen die hij nodig heeft. Denk aan eiwitten, vetzuren, vezels, mineralen en vitaminen.

De rauwe, verse voeding voor je kat van BARFmenu is gemalen en in porties van 250 gram verpakt en ingevroren. Dit is dan ook waarom je het niet kunt laten thuisbezorgen; je kunt diepgevroren kattenvoer wel online bestellen, en daarna afhalen in een Welkoop-winkel.