Fleecevesten

Een fleece vest is gemaakt om koude periodes te trotseren. Daarnaast zijn ze uiterst geschikt om te dragen in een gekoelde ruimte. Het vest is gemaakt met een comfortabele pasvorm en houdt het lichaam warm bij lage temperaturen. Gebruik een vest voor werkgerelateerde of outdoor activiteiten. Bij Welkoop vind je verschillende fleece vesten voor dames en heren. Ben je op zoek naar een geschikte heren of dames fleece vest? Bekijk het assortiment vesten in een van de vele winkels of online. In de winkel staan de medewerkers van Welkoop voor je klaar om je te helpen met professioneel advies. Als je liever online shopt, ben je welkom in onze webshop. We bezorgen jouw product thuis en dat is vanaf €40 geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Comfortabele fleece vesten

Veel beroepen vragen om geschikte werkkleding die beschermt tegen de grootste veiligheidsrisico’s. Bescherming tegen de kou is een van de belangrijke aspecten die terugkomen bij werkkleding. Een lage omgevingstemperatuur kan een nadelig effect hebben op de werkzaamheden die een persoon uitvoert. Denk hierbij aan een lage concentratie, een laag energielevel of verkleumde lichaamsdelen. Door gebruik te maken van een vest kan je je lichaam beschermen tegen de kou. Het assortiment biedt verschillende heren en dames fleece vesten aan. 

De materialen van een fleece vest

Fleece vesten zijn grotendeels van polyester gemaakt. Dit materiaal is bijzonder goed in het vasthouden van lichaamswarmte. Daardoor voelt het vest snel warm aan. De stof is ontwikkeld om kou buiten te houden. Echter is een vest niet winddicht.

Combineer een vest gemakkelijk met andere kledingstukken om extra bescherming te bieden. Een vest biedt voldoende ruimte om onder het kledingstuk een shirt of trui te dragen. Vanwege de comfortabele pasvorm kun je een jas boven het vest dragen. In de koudere wintermaanden is dit een ideale uitkomst tegen de gure weersomstandigheden. 

Heren en dames fleece vesten online bestellen 

Ben je benieuwd naar hoe een fleece vest jou zou staan? Bestel gemakkelijk via de webshop. Je kunt dit product gratis in een van de vele winkels retourneren. Bovendien vind je in de winkels en online een groot assortiment aan werkvesten van het merk Mascot, Life-Line of Strovik.