Kattensnoepjes

Je kat trucjes aanleren of goed gedrag belonen? Hem spelenderwijs op een snoepje laten jagen? Of gewoon een lekker hapje tussendoor geven? Snoepjes zijn dé manier. Bij Welkoop vind je heerlijke kattensnoepjes. Sommige zijn krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. Een eetsensatie! Maar er zijn ook snoepjes die helpen tegen haarballen of helpen het gebit schoon te houden. Sommige kattensnoepjes zijn ook voor kittens geschikt. En is je kat gek op vis? Geef hem eens een gedroogd visje.

Bekijk ook: Kattensnacks | Kauwsticks | Vloeibare kattensnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kattensnoepjes bij Welkoop

Bij Welkoop vind je snoepjes voor katten van verschillende merken. We hebben bijvoorbeeld van Felix en Vitakraft kattensnoepjes. En van Biofood, Voskes, Catisfaction, Whiskas en Beeztees. Een smakelijke selectie dus, met snoepjes in verschillende vormen en texturen. Daar zit wel wat voor je kat tussen!

  • Krokante en zachte snoepjes

Sommige kattensnoepjes zijn krokant gebakken, andere zijn juist zacht. Maar er zijn ook kattensnoepjes die het beste van beide werelden hebben: ze zijn krokant vanbuiten en zacht vanbinnen. De snoepjes van Catisfactions bijvoorbeeld. Deze gaan jouw kat zeker tevredenstellen, want ze zijn er in verrassende smaken: zalm, kaas en eend. Of kijk eens naar de Crispy Crunch graankussentjes van Vitakraft met een romige vulling.

Elke keer een ander snoepje geven, tijdens het trainen van je kat? Felix heeft kattensnoepjes als Party mix. Eén zak bevat drie verschillende smaken en vormen, zodat je je kat elke keer kunt belonen met iets anders.

  • Snoepjes om mee te spelen

Felix heeft kattensnoepjes die leuk zijn om mee te spelen: Play Tubes. Deze snoepjes hebben een ronde vorm en zijn van verschillende groottes. Rol een paar snoepjes over de vloer en zie hoe je kat ze supersnel najaagt! De snoepjes smaken naar kalkoen en ham, dus je kat komt zeker terug voor meer.

  • Snoepjes voor de gezondheid

De kattensnacks van BioFood zijn niet alleen een lekker hapje, maar helpen ook tegen haarballen. Zoek je een gebitsverzorgende snack? Whiskas heeft Dentabites. Dat zijn snoepjes waarvan wetenschappelijk is bewezen dat ze de vorming van tandsteen verminderen. Wil je een snack die ook wat voor de gezondheid doet, overweeg dan de snoepjes van Vitakraft met taurine voor de ondersteuning van de ogen en het hart, of met omega 3 ter ondersteuning van de huid en vacht.

  • Kattensnoepjes voor kittens

Je kitten is nog maar klein. Het is daarom verstandig om niet te snel te starten met snoepjes. Het meest gezonde kattensnoepje voor je kitten is een brokje, gewoon, van het kitten droogvoer! Maar er zijn zeker ook kattensnoepjes die voor kittens geschikt zijn.

Cat Yums® van Vitakraft zijn zeer zachte snoepjes die je kunt geven wanneer je kitten 8-10 weken oud is en begint met vast voedsel te eten. Omdat je kitten nog maar klein is, adviseert Vitakraft de Yums wel in kleinere stukjes te breken. Of kijk eens naar de Catisfactions ‘light’-snoepjes, die minder dan twee calorieën per brokje bevatten. Deze kattensnoepjes zijn voor kittens vanaf 8 weken geschikt. En ook de zachte snoepjes van Voskes zijn licht verteerbaar en geschikt voor kittens.

  • Gedroogde snoepjes

Is jouw kat ook zo gek op vis? Geef eens de gedroogde visjes van Beeztees. Een voortreffelijk hapje voor jouw kat – en een verantwoord hapje. Deze gedroogde snacks zijn een natuurlijk product, zonder kleur- of smaakstoffen.