Gedroogde snacks

Je hond verwennen? Met gedroogde hondensnacks lukt dat zeker. Op gedroogde snacks is elke hond dol. Honden kunnen er naar hartenlust op kauwen en knagen. Verras jij je viervoeter elke keer weer met wat anders? Of verwen je hem steeds met zijn favoriet? Bij Welkoop heb je de keuze uit verschillende soorten gedroogde snacks. Ga bijvoorbeeld voor gedroogde reepjes eendenborst, hondensnacks van gedroogd vlees of de flinke kauwkluiven waarmee je viervoeter echt wel even zoet is.

Bekijk ook: Alle hondensnacks | Hondenkoekjes | Kauwsnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat zijn gedroogde hondensnacks?

Gedroogde hondensnacks zijn bijvoorbeeld pees, pens, lever, long, luchtpijp, varkens- of lamsoor. Het zijn natuurlijk gedroogde snacks voor je hond: ze bestaan voor 100% uit vlees of een dierlijk product. Er zijn geen ingrediënten toegevoegd. Naast dat ze heel smakelijk zijn, zijn ze daarom ook heel gezond!

Naast de traktaties waar je hond echt op moet kauwen en knagen, zijn er ook kleinere hondensnacks van gedroogd vlees. Die zijn zacht en eten makkelijk weg. Ze zijn hierdoor ideaal als beloningssnoepje.

Hondensnacks van gedroogd vlees

Wil je je hond trakteren, maar wel op iets heel verantwoords? De 8in1 Meaty Snacks moet je dan zeker even bekijken. Dit zijn gedroogde hondensnacks in de vorm van kleine blokjes. Ze bestaan voor 100% uit gevriesdroogd vlees. De blokjes bevatten dus al het goede van vlees én hebben een echte vleessmaak. Zal je hond heerlijk vinden!

Ook Farm Food heeft hondensnacks van 100% puur gedroogd vlees. Zelf noemen ze de snacks ‘trainers’: de gedroogde stukjes hart kruimelen niet. Ook worden ze niet plakkerig. Je neemt ze dus makkelijk mee in je jaszak! Hierdoor zijn deze Farm Food Trainers perfect om mee te nemen naar de hondencursus of tijdens een wandeling.

Wil je iets groters geven dan een snoepje, maar ook weer niet een compleet bot? Verras je viervoeter dan met de Ducky Chews van Beeztees. Dit zijn natuurlijk gedroogde snacks voor je hond die voor 100% uit eendenborst bestaan.

Lekker lang kauwen en knagen

Waar de kleine hondensnacks het heel goed doen als trainingssnack of snoepje tussendoor, wil je soms iets groters of specialers geven. Bijvoorbeeld kauwkluiven of pezen. Hier kan je viervoeter lekker op kauwen en knagen. Deze gedroogde snacks maakt je hond langzaam zacht tijdens het kluiven. Zo zijn de dertig centimeter lange bullepezen goed voor lang kauwplezier!

Tip! Een bot moet qua formaat goed passen bij je hond. Een kleine hond vindt een groot bot wel een hele uitdaging – maar zal er niet echt mee overweg kunnen. En een grote hond heeft een klein botje natuurlijk wel héél snel op.

Lees ook ons advies over hondensnacks. En wist je dat we nog meer hondensnacks hebben? Zoals gebitsverzorgende snacks die meteen het hondengebit poetsen. Of kijk naar onze andere kauwsnacks.

Hondensnacks om te trainen
Hondenkoekjes doen het goed bij hondentraining. Luistert je hond goed, dan kun je hem belonen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld zachte gums of trainingssnoepjes nemen; ze happen lekker snel weg. Omdat de hoeveelheid snoepjes die je tijdens een cursus geeft nogal oploopt, is het prima dat ze niet zo groot zijn. Je hond vindt ze heerlijk en zal zeker z’n best doen!
Wist je dat er hondenspeelgoed is waarin je kleine hondensnoepjes kan verstoppen? Met de snackbal krijgt je hond spelenderwijs een snoepje, met het Dog Casino krijgt hij dat alleen als hij zijn hersens laat kraken!