Regenlaarzen

Als het regent of heeft geregend, zijn regenlaarzen ideaal. Je voeten blijven droog, zelfs in de diepste plassen. De laarzen voor de regen bij Welkoop hebben een fijn voetbed, dus zitten comfortabel en zijn van stevige kwaliteitsmaterialen gemaakt. Kies geen laarzen die aan de kleine kant zijn, dan krijg je koude voeten en passen er geen dikke sokken in. Te grote laarzen zijn ook niet handig, want dan verlies je je laarzen. In het assortiment van Welkoop vind je laarzen van het merk Dunlop.

Bekijk ook: Regenlaarzen voor Dames | Regenlaarzen voor Heren | Regenlaarzen voor Kinderen

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Regenlaarzen kopen? Hier moet je op letten:

Of je nu je hond uitlaat in de regen, aan het tuinieren bent in natte aarde of het hele weekend op een festival staat te dansen: regenlaarzen komen vaak van pas! Natuurlijk kun je ervan uitgaan dat alle regenlaarzen bij Welkoop 100% waterdicht zijn. Maar waar moet je nog meer op letten?

  • Maat
    Met name in de winter kan het prettig zijn om dikke sokken te dragen in je laarzen. Het is dan ook slim om hier rekening mee te houden als je gaat bestellen. Er zijn ook laarzen met een uitneembare inlegzool. Deze kun je er dus ook nog uithalen als je dikke sokken aan hebt en de laarzen dan een beetje krap zitten.
  • Draagcomfort
    Natte oppervlakken zijn vaak glibberig. Let er dus op dat de zolen een goed profiel hebben, zodat je niet uitglijdt op een nat bospad. Sommige laarzen hebben een schokabsorberende zool. Erg fijn als je de laarzen de hele dag aan hebt tijdens zwaar werk. Hiermee voorkom je last van je rug en knieën. Heb je snel last van zweetvoeten? Dan is het goed om te checken of de laarzen ademend zijn. Je kunt ook kiezen voor een paar met uitneembare inlegzooltjes, zodat je de laarzen af en toe even kunt opfrissen met nieuwe zooltjes. 
  • Schachthoogte
    Je vindt bij Welkoop bijvoorbeeld hippe enkellaarzen. Erg leuk voor een festival, maar minder geschikt als je tot je knieën in de modder komt te staan. Bedenk dus vooraf voor welke gelegenheid je de laarzen aanschaft. Heb je laarzen nodig voor op de boerderij of werk je veel in de tuin of met water? Kies dan voor laarzen met een hoge schacht.

Regenlaarzen voor heren, dames én kinderen

Je kent hem vast: het oersterke donkergroene model. Bij Welkoop vind je deze laarzen van het merk Dunlop. Dit merk staat bekend om de goede bescherming en het uitmuntende draagcomfort. De regenlaarzen zijn voor heren en dames geschikt.
Heren laarzencollectie >

Is de standaard laars niet aan jou besteed, en ben je op zoek naar hippe regenlaarsjes in een bijzondere kleur? Bij Welkoop vind je een ruim assortiment. 
Dames laarzencollectie >

Ook voor kinderen zijn regenlaarzen onmisbaar! Spelen in de zandbak en stampen in de plassen doe je immers het liefst zonder natte sokken. En als de laarzen dan ook nog een vrolijk kleurtje hebben, is dat helemaal mooi meegenomen! 
Kinder laarzencollectie >