Paardrijsokken

Ga fijn een stukje paardrijden met het mooie weer! Je paard verzorgen is heel belangrijk, maar zorg je ook een beetje voor jezelf? Goede cap gekocht, paardrijbroek, laarzen. Je mist nog wel de goede sokken. Die zijn belangrijk, zeker in de winter. Paardrijsokken zijn slijtvast, behouden hun vorm en geven steun. Belangrijk als je nog even door wil galopperen. Afzakkende sokken, dat moet je niet hebben. Voor de sokken van Stapp en Stapp Horse kan je bij ons terecht.

Bekijk ook: Paardrijbroeken | Paardrijhandschoenen | Alles voor de ruiter

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Paardrijsokken kopen

Van een kort stukje rijden tot een volledige dressuurproef. Het is niet lekker paardrijden zonder de juiste kleding. Je kunt natuurlijk met sneakers op je paard gaan zitten, maar dat is voor jou en je sneakers geen goed idee. Het maakt niet uit of paardrijden je hobby is, of écht topsport. Goede kleding is van groot belang. Daar horen de goede sokken ook bij. Bij Welkoop hebben we twee soorten paardrijsokken:

 • Stapp Horse paardrijsokken
  De paardrijsokken van Stapp Horse zijn gemaakt van stevig katoen. De zool is van badstof, zo heb je geen last van wrijving of druk rondom je voet. De sokken zijn elastisch, ze sluiten goed rondom je kuiten. Daarom zakken deze sokken niet zomaar af! Rondom je voet is een band gebreid die extra ondersteuning biedt tijdens het paardrijden. Verkrijgbaar in zwart of blauw, of met een mooie ruit. Omdat deze sokken wat warmer zijn, zijn ze geschikt voor in de winter.

 • Stapp Horse Deocell paardrijsokken
  Deze paardrijsokken van Stapp Horse zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. De sokken zijn voorzien van een speciale Deocell-vezel. Deze vezel zorgt voor een snelle opname en afvoer van vocht. Ook zijn de sokken met een speciale methode gebreid, zodat ze nog beter ventileren. Als je sokken zoekt die echt goed ademen, dan zijn deze sokken perfect! Daarom zijn deze sokken ook geschikt voor bij warmer weer. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, zoals kobalt blauw en antraciet.

Paardrijkleding kopen

Er is meer nodig dan alleen een goed paar sokken om te zorgen dat jij fijn op je paard zit. Bij Welkoop hebben we gelukkig nog veel meer kleding waar je uit kunt kiezen! Denk dan bijvoorbeeld aan het volgende:

 • Paardrijbroek
  Lekker zitten doe je op een goed zadel, maar ook in een goede broek. Koop een goede paardrijbroek voor het zitcomfort waarin je kunt bewegen zonder wrijving of knellen.

 • Paardrijhandschoenen
  Hou je de teugels graag stevig in handen? Dan raden we goede handschoenen aan. Voorkom blaren en zorg dat je lang kunt blijven zitten. 

 • Paardrijlaarzen en schoenen
  De goede schoenen zijn belangrijk, zeker voor het paardrijden. Geef je nieuwe paardrijsokken fijn gezelschap. Koop mooie paardrijlaarzen of comfortabele paardrijschoenen.

 • Paardrijkleding voor kinderen
  Wordt jouw kleine een echte ruiter? Dan moeten ze wel goed voorbereid opstappen. Met de juiste kleding kunnen ze eindeloos oefenen. Of nou ja, zolang de lessen duren.

Alles voor de ruiter
Zoals je ziet, we hebben bij Welkoop veel voor de recreatieve ruiter. Op zoek naar meer? Bezoek dan eens onze pagina voor ruiters. Zoek je iets voor je paard, zoals dekens, voer of rijuitrusting? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. Bezoek dan onze pagina voor je paard.