Droogloopmatten

Een droogloopmat beschermt jouw entree het beste tegen vuil en vochtigheid. Of we nu bezoek over de vloer krijgen na een modderige boswandeling, of wanneer je vanuit de regen naar binnen vlucht, die viezigheid in huis wil je voorkomen. De droogloopmatten van Welkoop zijn stevig, vocht absorberend en verkrijgbaar in verschillende formaten, materialen en kleuren. De mat voor buiten is altijd voorzien van een antisliplaag. Zo zit er altijd een geschikte droogloopmat voor jou bij! 

Bekijk ook: Schoonloopmatten | Buitenmatten | Vloermatten

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hamat droogloopmatten

Bij Welkoop kun je droogloopmatten kopen van het merk Hamat. Hamat droogloopmatten zijn van hoge kwaliteit en daarnaast is het een bekend merk. Hamat is gespecialiseerd in de productie van bijvoorbeeld een borstelmat en andere soorten rubberen matten voor buiten. Hamat heeft verschillende categorieën matten, waaronder:

  • Hamat Domino
  • Hamat Draco
  • Hamat Elbe
  • Hamat Mudbuster
  • Hamat Outline
  • Hamat Quadro Scrape

Deze categorieën van droogloopmatten hebben ieder eigen kenmerken, wat de Hamat droogloopmatten uniek maakt. Zo kun je denken aan een borstelmat, een mat die geschikt is om precies twee voeten op te plaatsen, een mat met een patroontje dat ook mooi is ter decoratie of een wat elegantere, eenvoudige droogloopmat. Kortom, Hamat droogloopmatten zijn er voor iedereen en beschikbaar in verschillende kleuren en prijsklassen. 

Rubberen matten voor buiten

Vrijwel alle droogloopmatten hebben dezelfde functie; het schoonhouden van een entree van een woning of kantoorpand. Waar de droogloopmatten in verschillen is het materiaal en de kleur. Ga je voor de bruine droogloopmatten? Of passen zwarte droogloopmatten beter bij jouw stijl? Welkoop biedt beide kleuren aan in haar assortiment, dus daarmee is er voor ieder wat wils. De rubberen matten voor buiten zijn daarnaast beschikbaar in diverse formaten, zodat je altijd kunt kiezen welk formaat het best past bij jouw voordeur. 

Droogloopmatten kopen

Ben je snel op zoek naar de geschikte droogloopmatten voor eigen gebruik of wellicht voor jouw kantoorpand? Het vinden van de juiste mat voor buiten doe je bij Welkoop. Je kunt de matten bekijken en voelen in een van onze vele winkels, waar je bovendien persoonlijk advies krijgt van onze specialisten. 

Het is daarnaast ook mogelijk om één van de Hamat droogloopmatten online te bestellen. Vanaf een bestelbedrag van € 40,- worden jouw droogloopmatten gratis bij je thuis bezorgd. Mocht je toch nog moeite hebben met het maken van de juiste keuze: onze specialisten staan altijd klaar om jou te helpen met het vinden van de juiste droogloopmatten, Welkoop weet wat te doen!