Marters

Hoor je een hard, stommelend geluid in huis? Dan heb je waarschijnlijk last van marters. Deze dieren zijn in principe niet gevaarlijk, maar kunnen voor flink wat overlast zorgen. Marters lijken schattig, totdat ze stank en geluid beginnen te produceren of verveeld raken. Dan knagen ze aan alles wat los en vast zit.  Gelukkig zijn er genoeg manieren om een marter te bestrijden. Van de Isotronic marterverjager en anti-marterspray, tot garden protectors en bijbehorende adapters. Je vindt het allemaal bij Welkoop!

Bekijk ook: Overige ongedierte bestrijden  | ECOstyle tegen Marters 

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Heb jij te maken met marters?

Marters zijn soms net katten. Het zijn eigenaardige dieren, ze weten precies wat ze willen en leven dicht bij mensen. De meeste mensen hebben dit trouwens niet door, want marters zijn voornamelijk in de nacht actief. Hierdoor is het ook moeilijk om een marter te bestrijden. Toch zijn er genoeg manieren om de aanwezigheid van deze dieren vast te stellen. Denk jij dat je te maken hebt met marters? Let dan op de volgende punten:

 • Krassen op je motorkap
 • Tandafdrukken in slangen of kabels
 • Grote, langgerekte uitwerpselen
 • Prooiresten in of rondom je auto

Diervriendelijk bestrijden met Welkoop

De marter of steenmarter is een beschermde diersoort. Dit betekent dat je marters op een diervriendelijke manier moet bestrijden. Je mag ze verjagen, maar niet vangen of doden. Daarvoor kun je een hoge boete krijgen. Gelukkig heeft Welkoop de juiste oplossingen in huis om een marter te bestrijden. Wil je onze producten thuis laten bezorgen? Dat is bij Welkoop geen probleem. Wij komen jouw marterverjagers tot aan je voordeur afleveren. Gratis thuisbezorgd vanaf € 40! 

De beste marterverjager voor buiten

Een marter onder de motorkap kan veel schade veroorzaken aan je auto, maar in je tuin is het ook geen lieverdje. Een hongerige marter vreet voedsel in je tuin en planten aan. Heb je kippen in de tuin? Bescherm je kippenren dan met stevig materiaal, want marters houden van een vers gelegd eitje. Ben je op zoek naar een marterverjager voor buiten? Met de volgende producten kun je ook in de tuin een marter bestrijden. 

Ecostyle marten free

Met de ECOstyle Marten free denkt de marter wel twee keer na voordat hij terug komt. Dit apparaat zendt ultrasone geluidstonen uit die ondraaglijk zijn voor marters. Een echte marterverschrikker! Met de Ecostyle Marten free bestrijd je marters op een diervriendelijke manier. Daarnaast is deze marterverjager: 

 • Ecologisch vriendelijk omdat er geen gif wordt gebruikt
 • Hygiënisch en eenvoudig te gebruiken
 • Betrouwbaar en effectief
 • Onschadelijk voor kinderen, katten, honden, vogels en vissen

Anti-marterspray

Je kunt ook een speciale spray gebruiken om een steenmarter te bestrijden, namelijk een anti-marterspray. Met de Motip Anti-Marterspray voorkom je dat marters schade aanrichten aan kabels en leidingen. Ook dit is een echte marterverschrikker! Deze spray:

 • Is geschikt voor binnen en buiten
 • Is eenvoudig in gebruik
 • Kan worden aangebracht op bewegende delen

Ben je op zoek naar een product waarmee je een marter in je huis of auto kunt bestrijden? Bekijk dan eens de Isotronic marterverjager. Heb jij naast marters ook last van ander ongedierte? Bekijk dan eens de pagina’s over ongediertebestrijding op onze uitgebreide webshop of bezoek één van onze 155 winkels. Welkoop. Weet wat te doen.