Larven

Heb je kale plekken in de tuin? Of aangevreten planten? Dan heb je waarschijnlijk last van larven in het gras. Larven voeden zich met de wortels of bladeren van gras of planten. Ze zijn een echte plaag voor je gazon. Wat te doen tegen larven? Bij Welkoop hebben we de oplossing. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Wij hebben bestrijdingsmiddelen van ECOstyle larven. Wil jij je gras en planten beschermen? Bekijk dan hier ons aanbod!

Let op: Je kunt onze producten tegen larven alleen online bestellen!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat zijn trips larven?

Trips zijn kleine insecten met gerafelde vleugels. Ze zijn zo klein dat je er makkelijk overheen kijkt. De larven van trips zijn geel, groen of oranje van kleur. Deze zie je wél in groepjes op een blad zitten. Volwassen trips en hun larven zuigen, krassen en raspen je planten. Dit zorgt voor zilverkleurige vlekken, zwarte puntjes, verkurkingen en misvorming. 

Trips larven bestrijden

De larven van trips kun je het beste bestrijden met ECOstyle tegen larven trips. Je kunt dit product het hele jaar door gebruiken, maar de temperatuur moet wel minstens 10 graden zijn! Daarnaast is het 100% natuurlijk en 100% effectief! 

Andere larven bestrijden

Naast larven van trips, kun je ook nog last hebben van andere larven. We noemen nog twee veel voorkomende voorbeelden.

Varenrouwmuggen

Varenrouwmuggen voeden zich niet alleen met dode, maar ook met levende planten. Een volwassen varenrouwmug blijft zich zijn hele leven voortplanten. Een kleine hoeveelheid larven leidt al snel tot een enorme plaag. Bij Welkoop bestrijden we deze beestjes met ECOstyle Aaltjes tegen varenrouwmug. Veilig voor mensen, zoogdieren en planten.

Taxuskevers

Volwassen taxuskevers nemen ‘s nachts hele happen uit je planten en bloemen. Maar de ergste schade wordt veroorzaakt door hun larven. Taxuskevers leggen in een seizoen namelijk honderden eieren in de grond, bij de wortels van planten. Als de larven uitkomen, voeden ze zich met de wortels van de plant. 

Dat moeten we natuurlijk zien te voorkomen. Bij Welkoop gebruiken we hiervoor ECOstyle Aaltjes tegen taxuskever. Dit product gebruik je van maart tot en met mei en van augustus tot en met oktober. De bodemtemperatuur moet wel minimaal vijf graden zijn. 

Online bestellen

Je kunt onze producten om larven te bestrijden alleen online bestellen. Dat doe je eenvoudig op onze webshop. Heb je een bestelbedrag van € 40 bereikt? Dan zijn de verzendkosten voor ons. 

Ben je op zoek naar meer informatie over insectenbestrijding? Of wil je weten wat te doen tegen larven in je gras? Kom dan naar één van onze vele winkels. Onze specialisten staan altijd klaar om je te helpen. Voor persoonlijk advies moet je bij ons zijn. Welkoop. Weet wat te doen.