Muggen

Muggen, wie heeft er geen last van. Deze insecten weten een gezellige zomeravond altijd te verstieren. Of ze houden je nachtenlang wakker. Met hun geprik en gezoem zorgen muggen waar ze komen voor overlast. Bij Welkoop houden we ook niet van muggenoverlast. Daarom kiezen wij ervoor om muggen te bestrijden met topmerken als ECOstyle, Luxan en Solabiol. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Wil jij ook muggen verjagen? Bekijk hier al onze producten tegen muggen!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hoe kun je muggen bestrijden?

Omdat vrijwel iedereen last heeft van muggen, heeft ook iedereen zijn eigen manier om muggen te bestrijden. De lampen uitlaten, parfum, wierook, een citronellakaars. Deze ‘oplossingen’ tegen muggen heb je vast wel eens geprobeerd. Je hebt waarschijnlijk ook gemerkt dat het allemaal niets helpt. 

Muggen komen op je lichaamswarmte en lichaamsgeur af. Hierdoor is het inderdaad zo dat muggen de één interessanter vinden dan de ander. Daar kun je niets aan doen. Wil je weten wat je wél kunt doen om muggen te verjagen? Kijk dan eens naar deze oplossingen. 

De beste muggenstekker

Wil je een mug verjagen? Dan is een muggenstekker een heel goed idee. Bij Welkoop gebruiken wij een ultrasone muggenverjager om muggen te bestrijden. Deze hoogwaardige muggenstekker zendt geluidspatronen die vrouwelijke muggen niet kunnen verdragen. En het zijn de vrouwelijke muggen die je steken, omdat zij op zoek zijn naar bloed voor hun eitjes. 

Dankzij de variërende frequentie van een ultrasone muggenverjager worden muggen niet resistent voor het geluid. Daarnaast heeft deze muggenstekker de volgende voordelen:

  • Werkt direct en 24 uur per dag
  • Goed voor het milieu, want je gebruikt geen gif
  • Niet schadelijk voor honden, katten, vogels, vissen of kinderen

Een muggenspray voor elke kamer

Ben je op zoek naar een goede anti muggenspray? We hebben verschillende opties in ons aanbod. Zoek je een spray die werkt tegen allerlei vliegende insecten in woonkamers en keukens? Ga dan voor de Luxan Vliegende Insecten Spray

Wil je een mug verjagen in de slaapkamer? Dan raden we Solabiol Natra Spray aan. Deze natuurlijke anti muggenspray heeft een snelle werking en is ook nog eens geschikt tegen motten! 

Eenvoudig bestellen en persoonlijk advies

Je kunt al onze producten eenvoudig bestellen op onze webshop. Heb je je winkelmandje gevuld en een bestelbedrag van € 40 bereikt? Dan betalen wij de verzendkosten voor je! Ben je op zoek naar meer informatie over muggen bestrijding? Kom dan naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Welkoop. Weet wat te doen.