Kattentunnels

Je kat laten jagen, ravotten, verstoppen? Een speeltunnel is voor katten buitengewoon boeiend. Je kat zal erdoorheen sluipen of stuiven. Bij Welkoop kun je een kattentunnel kopen die er vrolijk uitziet en die je, na het spelen, als een plat pakketje opbergt. De kattentunnels zijn er in allerlei afmetingen. Zoek je een kattentunnel met extra uitdaging? Ga voor een lange tunnel van bijna één meter, eentje die ritselt of eentje met aan het einde een bungelend balletje.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Speeltunnel voor je kat

Een van de kattenspeeltjes voor je kat is een tunnel. Net zoals kleine kinderen een tunnel geweldig vinden, vinden ook katten tunnels heerlijk om in te spelen. Het geheim zit hem in het donkere, smalle en geborgene. Het ontdekken en verstoppen. Het is spannend om door een tunnel te kruipen en te ontdekken wat er aan de andere kant is. Dus niet alleen voor huiskatten, maar ook voor avontuurlijke katten is de speeltunnel helemaal het einde. En door een speeltunnel kan je kat niet alleen sluipen, maar ook razen als een dolle. Voor je huiskat meteen een goede manier om zijn energie kwijt te raken. En dan, als je kat is uitgeraasd, is de beschutte speeltunnel een prima plek om te dutten.

Kattentunnel bij Welkoop

Bij Welkoop hebben we kattentunnels in verschillende soorten. Zoals de tunnels van 50 of 75 centimeter lang. Maar ook hebben we extra lange tunnels van bijna één meter. De kattentunnels kun je recht leggen, maar ook in een bocht. Zo maak je de tunnel nog spannender, want je kat ziet niet wat er aan het einde is! De meeste tunnels kun je aan elkaar vastmaken met touw of klittenband, om zelf een sensationeel lange kattentunnel te maken. Je kunt ook gaan voor een spannende tunnel die een ritselend geluid maakt, als je kat erdoorheen loopt. Ook zijn er tunnels waar een balletje in hangt, of waar gaten in zitten. Hang je er een kattenhengel doorheen, dan daag je je kat nog meer uit om door de tunnel te jagen. De meeste kattentunnels zijn inklapbaar. Dus wanneer je kat is uitgespeeld, berg je de tunnel zo op.

Kartonnen speeltunnel

Naast de stoffen kattentunnels, zijn er ook tunnels die wat weg hebben van speelhuisjes. Ze zijn klein van stuk en gemaakt van stevig karton. Een schot in de roos, want katten klimmen graag in een kartonnen doos. Vooral voor kittens zijn deze speeltunnels erg interessant. Je kitten kan erin klauteren, zich verstoppen en, na al dat spelen, fijn tot rust komen. Er zitten meerdere spiekgaatjes in de speeltunnel, dus vanuit zijn knusse speel- en slaapplek kan je kitten alles om hem heen in de gaten houden.