Benzine bladblazers

Een tuin boordevol blad. Een benzine bladblazer weet er wel raad mee. Met deze tuinmachine heb je volop blaaskracht om bladeren te verplaatsen – zelfs als het een beetje nat is. Bij Welkoop hebben we van Stiga en Stihl bladblazers op benzine. Deze bladblazers combineren blaaskracht en bewegingsvrijheid. Je blaast bladeren, takjes, aarde en wat nog meer in de richting waar je het hebben wilt. Geen snoer dat je beperkt. Het gazon schoonblazen, en ook de borders, het terras en de oprit meepakken? Oppassen geblazen dat je niet té netjes wordt.

Bekijk ook: Alle bladblazers | STIHL benzine bladblazers | Stiga benzine bladblazers

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom een benzine bladblazer?

Soms verbaas je je over hoeveel blad er van een boom kan vallen. Met meerdere bomen in je tuin zit je in de herfst helemaal met de gebakken peren. Een bladblazer is dan wel heel welkom; hierdoor is tijdrovend bladharken verleden tijd. Je blaast al het blad simpelweg de richting op waar je het hebben wilt. Dat maakt het opruimen alweer een stuk makkelijker. Maar ook aanvegen van de stoep met een bezem hoeft niet meer. De blaadjes, takjes of aarde – je blaast het terras zo schoon. Je tuin lag er nog nooit zo strak bij.

  • Een grote tuin? Of grote tuinklus? Dat vraagt om een sterke machine: een benzine bladblazer. Van alle bladblazers is die op benzine de meest krachtige. Door de benzinemotor produceren de bladblazers op benzine wel meer geluid dan een elektrische bladblazer of accu bladblazer, maar je krijgt er power voor terug.
  • Bewegingsvrijheid is wat je onbeperkt krijgt met een bladblazer op benzine. Is je tank gevuld, dan kun je blazen waar je wilt. Ook helemaal achterin de tuin. Je hebt geen last van snoeren die je beperken of vast komen te zitten door obstakels, zoals een tuinset, struik, boom, fiets of auto.

Natuurlijk moet je wel voldoende benzine in huis hebben, als je met een benzine bladblazer gaat werken. Je hebt dus ook een jerrycan nodig. In de tank gaat – afhankelijk van het model – om en nabij een halve liter benzine.

Welke bladblazers op benzine zijn er?

Bladblazers op benzine heb je in verschillende prijsklassen. Het merk Stiga heeft een betaalbare bladblazer op benzine die een maximale luchtdoorzet van 612 m3/h en blaassnelheid van 260 kilometer per uur bereikt. Wil je nog meer gemak, en het blad meteen opgeruimd hebben? Ga dan voor de bladzuiger op benzine van Stiga. Deze blazer kan het blad ook opzuigen en meteen versnipperen. Het opgezogen tuinafval verzamelt deze benzine bladzuiger in een opvangzak. Dit kun je vervolgens weer mooi gebruiken als mulch.

Pak je het blazen professioneel aan? Kijk dan eens naar een bladblazer op benzine van Stihl. Door een nog hogere luchtdoorzet kunnen deze machines zelfs de zwaarste omstandigheden aan. En dat ze zo krachtig zijn, wil niet zeggen dat ze groot en zwaar zijn. Een benzine bladblazer van Stihl uit het hogere prijssegment is juist compact en zeer licht. Zo is er een Stihl bladblazer op benzine die je comfortabel op je rug draagt.

De bladblazer van Stihl op benzine haal je af in je dichtstbijzijnde Welkoop-winkel. We maken de machine gratis startklaar: we stellen alles af en vullen hem met olie en brandstof. Ook geven we tips over het gebruik en de veiligheid. Zo moet je niet vergeten om gehoorbescherming te dragen tijdens het bladblazen!