Vers vlees hond

Wil je je hond vers vlees voeren? Bij Welkoop hebben we vers vlees voor honden in verschillende varianten. Zoals diepgevroren vlees dat voor honderd procent uit vlees bestaat. Of gestoomde vleesmaaltijden die naast een hoog percentage vlees ook nog extra voedingsstoffen bevatten, zoals vitaminen en vezels. Vers vlees voor je hond kun je bestellen in onze webwinkel; bevroren vlees kun je hierna afhalen in de dichtstbijzijnde Welkoop-winkel.

Bekijk ook: Geen kunstmatige conserveermiddelen | Glutenvrij | Graanvrij

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hond vers vlees voeren

Naast hondenvoer in de vorm van droogvoer en natvoer, is er vers vlees. Je kunt je hond vers vlees in het weekend voeren: een ‘versvleesdag’ is een smakelijke afwisseling op de hondenbrokken. Maar misschien heeft je hond er wel baat bij dat zijn hele dieet bestaat uit vlees. Misschien eet je hond moeilijk of reageert hij niet goed op standaard hondenbrokken. Of heeft hij een voedselallergie. In deze gevallen kan vers vlees voor de hond een goed alternatief zijn. Het is licht verteerbaar en bestaat soms uit één dierlijk eiwitbron. Je kunt vers vlees ook aan je puppy voeren. Meng vers vlees voor puppy’s met bijvoorbeeld het puppyvoer of wissel het voer af.

Wat de voordelen van vers vlees zijn? Lees ons advies over vers vlees voor honden.

Vers vlees voor honden

Bij Welkoop hebben we vers vlees voor honden van Prins, Barfmenu, Duck, Smolke, Farm food en Renske. En ook van Kenner, ons eigen merk. Sommige merken hebben hondenvoer dat volledig uit vlees bestaat, dit vlees is rauw. Andere merken hebben meer vleesmaaltijden: naast vlees, is er extra voeding aan toegevoegd.

  • Rauw vlees

Rauw vlees wordt ingevroren en blijft dat – tot het moment dat je het laat ontdooien en het je hond voert. Bij Welkoop hebben we bijvoorbeeld vers vlees voor de hond van Farm Food, Duck, Barfmenu en ons eigen Welkoop-merk Kenner. Deze voedingen bestaan dus uit rauw vlees, vleesorganen en vleesbotten. De voedingen zijn diepgevroren. En dit is dan ook meteen de reden waarom je dit voer alleen kunt afhalen in onze winkels.

  • Vleesmaaltijden

Er is ook hondenvoer dat naast vers vlees ook andere ingrediënten bevat om een complete maaltijd te zijn. Merken als Renske, Smølke en Prins hebben zulke vleesmaaltijden. Ze bevatten een hoog vleespercentage van bijvoorbeeld tachtig procent vlees en daarnaast ook groenten, fruit of olie voor de broodnodige vezels, vitamines en mineralen. Anders dan rauw vlees zijn deze vleesmaaltijden niet bevroren, maar vacuüm verpakt. Daarom kun je vers vlees voor je hond bestellen en gewoon laten thuisbezorgen.