Parasolvoeten

Een goede basis is belangrijk. Ook voor je parasol! Zonder parasolvoet valt je parasol waarschijnlijk om. Welke parasolvoet het beste bij je parasol past, hangt af van de soort parasol. Heb je een gewone parasol, of een zweefparasol? Voor een kleine parasol is een plastic parasolvoet met water voldoende. Voor een flinke zweefparasol heb je een zware parasolvoet van beton of graniet nodig. Wil je dat je parasol blijft staan in weer en wind? Dan ben je bij Welkoop aan het goede adres.

Bekijk ook: Zweefparasol met voet | Parasolvoet verrijdbaar | Parasolhouder balkon

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Parasolvoet kopen

Ook in de zomer steekt er wel eens een briesje op. Lekker verkoelend, maar niet zo fijn voor je parasol. Zo’n groot zonnescherm vangt aardig wat wind en daar is een stevige voet voor nodig. Bij Welkoop hebben we een parasolvoet of parasolklem voor je tuin of balkon. Er zijn wel wat verschillende soorten die elk zo hun sterke punten hebben. Die leggen we je graag uit.

  • Parasolvoet van plastic
    Deze parasolvoet is een gesloten plastic bak met een houder voor je parasol. Je kunt de bak vullen met water, dat zorgt voor het nodige gewicht. Deze parasolvoet is vooral geschikt voor lichtere en kleine parasols, bijvoorbeeld een strandparasol. Het voordeel van deze voet is dat het water er ook weer uit kan, dat is makkelijk meenemen! We hebben bijvoorbeeld een plastic parasolvoet van Lesli Living.

  • Parasolvoet van beton
    Heb je een wat grotere parasol, dan is een basis van beton een goed idee. De gegoten basis van beton heeft een stevige houder. Hoeveel wind er ook staat, deze parasolvoet geeft niet mee! Koop je zo’n parasolvoet van beton, dan kan deze wel 40 of zelfs 50 kilogram wegen. Dat vergt wat kracht om te verplaatsen. Gelukkig heeft Lesli Living ook een parasolvoet met zwenkwieltjes. Deze wieltjes hebben alle 4 een rem, je parasol zal dus niet zomaar door de tuin rollen.

  • Parasolvoet van graniet
    Heb je een grote zweefparasol? Die heeft veel tegengewicht nodig. Dan kun je het beste kiezen voor een parasolvoet van graniet. Omdat graniet zo zwaar is, zijn deze parasolvoeten platter dan de meeste andere parasolvoeten. De 90 kilogram wegende plaat houdt jouw parasol heus wel op z’n plek! Vergeet niet dat je deze plaat moet combineren met een kruisvoet voor je zweefparasol. Wil je de voet nog steviger maken? Dan kan je de kruisvoet ook combineren met 4 betonplaten van 25 kilogram per stuk.

Parasol met voet, of wat anders
Wil je een parasol op je balkon zetten, dan is het misschien lastig om een parasolvoet te gebruiken. Gelukkig is daar iets op gevonden. Nu kun je met de Lesli Living Balkonklem je parasol aan de rand of reling van je balkon klemmen. Is het tillen van de parasolvoet je te zwaar? Dan kun je kiezen voor een parasolvoet op wieltjes, of een voet met een uitschuifbare hendel. Die draag je mee als een rolkoffer. Super handig!

Genieten van een fijne schaduwplek in je tuin
Heb je de schaduw gevonden onder je parasol en staat de deze loodrecht in je nieuwe parasolvoet? Perfect! Dan is het nog een goed idee om een parasolhoes te kopen voor de dagen dat het niet zulk lekker weer is. Wil je nog meer buiten genieten? Daarvoor kun je ook bij Welkoop terecht. Bekijk onze pagina over genieten in je tuin eens.