Basketbalringen

Sporten is essentieel voor ieders gezondheid. Daarom is het ook zo belangrijk om te proberen iedere dag minimaal 30 minuten te bewegen. Bij Welkoop vind je een breed aanbod in sportartikelen om sporten en buitenspelen nog leuker te maken. Welkoop verkoopt bijvoorbeeld basketbalringen om beweging te stimuleren. Bij Welkoop kun je basketbalringen kopen zodat je ook thuis kunt oefenen op je pass en schot. Bekijk het aanbod sport- en spelmaterialen in onze webshop of in één van onze vele winkels. Wil je online bestellen? Wij leveren jouw bestelling tot aan de deur, vanaf €40,- doen we dit geheel gratis.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Basketbalringen snel en makkelijk bevestigen

Wanneer je een dunkring koopt om thuis te spelen en oefenen, wil je dat je de basketbalring makkelijk kunt ophangen. Daar heeft Welkoop rekening mee gehouden in haar aanbod, en prijst een zeer sterke en flexibele EXIT Galaxy Dunkring aan. Deze basketring bevat een net van hoge kwaliteit. De basketbalringen van EXIT zijn makkelijk te monteren op alle EXIT Galaxy Basketball Systemen. Dit zorgt ervoor dat je de dunkring makkelijk in gebruik neemt en er dus meteen plezier van hebt.

Basketbalringen die geschikt zijn om thuis te oefenen

De EXIT Galaxy Dunkring is de ideale basketbalring om thuis mee te oefenen. Maak een spectaculaire slamdunk doordat de basketbalring goed meeveert. Ben je nog een beginner of speel je voor de fun? Geen paniek! De basketbalringen van EXIT zijn extra versterkt zodat ze tegen een stootje kunnen. Dit maakt de basket ring ook nog eens extra duurzaam.

De lichamelijke voordelen van basketballen met je eigen basket

Basketballen brengt veel lichamelijke voordelen met zich mee. Een basketbalring bij jou thuis kan je skills in sporten bevorderen! Door af en toe te oefenen werk je aan je fysieke en mentale gezondheid. Een aantal voordelen die je kunt ervaren zijn:

  • Met het trainen van je uithoudingsvermogen zorg je voor een gezond hart. Dit verkleint de kans op hartaandoeningen op een latere leeftijd.
  • De afwisseling in snelle bewegingen zorgt voor effectieve verbranding van calorieën.
  • De variatie in spiercontracties en intensiteit zorgt voor de versterking van je spieren.
  • Door actief gebruik te maken van je dunkring maak je endorfine aan in je lichaam. Dit stofje zorgt ervoor dat je minder stress ervaart.

Heeft bovenstaande informatie jou overgehaald om een eigen dunkring aan te schaffen? Kijk dan naar het aanbod van Welkoop in basketbalringen. Naast basketbalringen biedt Welkoop ook nog tal van andere sportartikelen aan. Klik door voor een overzicht van alle rebounders, sportnetten en voetbalgoaltjes.