Knaagdierspeeltjes

Heb jij knaagdieren als huisdier? Dan weet je vast wel hoe actief en nieuwsgierig ze zijn! Geef ze dan ook de ruimte en vermaak om hun energie kwijt te kunnen en om gezond en fit te blijven. Knaagdierspeelgoed is een belangrijke toevoeging aan het leven van jouw knaagdier. Welkoop weet hoe belangrijk knaagdierspeelgoed is en heeft daarom een uitgebreid assortiment. Bekijk alle speeltjes gemakkelijk op de website van Welkoop. Wanneer je online bestelt, wordt je bestelling thuisbezorgd. De bezorging is gratis vanaf een besteding van €40! Kom jij liever naar één van onze vele winkels om het knaagdierspeelgoed uit te zoeken? Onze medewerkers staan voor jou klaar met professioneel en persoonlijk advies.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom is knaagdierspeelgoed zo belangrijk?

Knaagdieren houden erg van avontuur, ze spelen en rennen dan ook graag. Ze zijn ontzettend nieuwsgierig en willen altijd wat te doen hebben. Knaagdieren vervelen zich dan ook erg snel. Zorg dat je op de hoogte bent van de behoeftes en benodigde lichamelijke beweging van je huisdier. Niet ieder knaagdier is hierin hetzelfde. Speelgoed is ook belangrijk voor de momenten waarop jij niet thuis bent om met het knaagdier te spelen. Zo kan jouw huisdier zichzelf vermaken en verveelt het zich niet. Met knaagdierspeelgoed kun je goed de natuurlijke leefomgeving van jouw huisdier nabootsen. Zo zal jouw knaagdier zich nog fijner voelen bij jou thuis.   

Hoe leuk is het om knaagdierspeelgoed en knaagdierensnacks te combineren? Zo kun je jouw knaagdier verwennen met wat lekkers tussen al het rennen en spelen door! Je kunt ook snacks verstoppen voor de ultieme uitdaging.

Welk knaagdierspeelgoed voor welke knager?

Of je nu op zoek bent naar speelgoed voor je hamster, konijn, rat, cavia, muis, fret, chinchilla of een ander knaagdier, Welkoop heeft een uitgebreid assortiment aan knaagdierspeelgoed. Hamsters zijn bijvoorbeeld gek op rennen en hier is het speelgoed voor hamsters dan ook speciaal op gericht. Bij hamsterspeelgoed kun je denken aan een looprad of een speelbal. Met het hamsterspeelgoed van Welkoop kun je hun natuurlijke leefomgeving nabootsen. Naast speelgoed voor hamsters, heeft Welkoop ook speelgoed voor konijnen. Konijnen vinden het leuk om zich terug te kunnen trekken, maar ook om zich te verstoppen. Daarom heeft Welkoop ook konijnenhuisjes in het assortiment. Met een konijnenhuisje boots je de echte leefomgeving van je konijn na. 

Welkoop heeft voor ieder konijn & knaagdier wat wils! Neem ook eens een kijkje bij onze knaagdierkooien. Knaagdierspeelgoed is belangrijk, maar een fijn huisje waarin jouw knaagdier zich veilig voelt, is belangrijker.