Voerbakken

Ben jij op zoek naar voerbakjes voor jouw konijn of knaagdier? Of is de huidige voerbak van je knaagdier of konijn aan vervanging toe? Een knaagdieren of konijnen voerbakje is essentieel als jij knaagdieren wilt houden. Bij Welkoop vind je een uitgebreid assortiment aan voerbakjes voor je konijn of knaagdier! Wij snappen dat jij het beste wilt voor jouw lieve huisdier. Bekijk al onze bakjes in onze webshop. De bestelling wordt thuisbezorgd, dit is vanaf €40 al gratis. Kom jij liever eerst de producten bekijken? Kom dan langs bij één van onze vele winkels. Onze medewerkers staan voor jou klaar met professioneel advies.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hoe kies je de juiste?

Het is belangrijk dat het eetbakje vooral praktisch is. Er moet namelijk knaagdierenvoer in kunnen en je wilt dat jouw huisdier er makkelijk uit kan eten. Ook is het fijn als het bakje wat zwaarder van gewicht is en niet snel stuk gaat. De meeste eetbakjes van Welkoop zijn gemaakt van zware materialen zoals steen en keramiek. Hierdoor kan het niet snel omvallen of verschuiven. Dit zorgt er ook voor dat je konijn of ander knaagdier niet aan het voerbakje kan knagen. Daarnaast is dit materiaal ook ideaal om schoon te houden! Probeer dit dan ook dagelijks te doen. De meeste knaagdier voerbakjes van Welkoop hebben ook nog een leuk printje. Dat maakt het uitkiezen extra leuk. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jouw konijn of knaagdier lekker van zijn dagelijkse maaltje kan genieten!

Voerbakjes kopen

Een voerbakje is een perfecte aanvulling voor de knaagdierenkooi van je huisdier. Houd bij het aanschaffen van een konijnenvoerbak wel rekening met de grootte van je konijnen- of knaagdierenkooi. Het is namelijk belangrijk dat het voerbakje in de kooi van het knaagdier past. Zodat er nog ruimte overblijft voor het knaagdier om zich vrij te bewegen. Bij Welkoop hebben we bakjes in verschillende afmetingen. Wil je liever een ronde of ovale vorm? Welkoop heeft meerdere keuzes! Konijnen kunnen over het algemeen wel uit één voerbak eten. Kijk wel even aan of dit goed gaat. Zo niet, dan zul je twee voerbakken moeten aanschaffen. 

Naast een voerbak voor je knaagdier is het ook belangrijk om drinkflessen te hebben voor je knaagdieren. Welkoop heeft een ruim assortiment aan voerbakken & drinkflessen. Kijk voor meer informatie verder in onze webshop. Kom jij graag liever naar onze winkel toe? We verwelkomen jou graag in één van onze vele winkels.