Tuinklompen

Hoe kan je makkelijk de hele dag het huis in en uit, zonder dat je telkens veters moet strikken? Daar zijn tuinklompen voor gemaakt. De lage instapklompen van kunststof schuiven makkelijk aan je voet, zonder dat je hoeft te bukken. Je schopt ze ook net zo makkelijk weer uit. Door het gebruik van kunststof en rubber zijn ze ook niet bang van een beetje water. Je kunt deze klompen dus zelfs buiten laten staan als je wil. Dan moet je alleen niet vergeten ze te legen na een regenbui. Anders krijg je natte sokken.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tuinklompen kopen

Je kunt tuinklompen perfect gebruiken als werkschoenen in de tuin. Je trekt ze makkelijk aan en uit, maar je kunt er toch goed op lopen. Tuinklompen zijn niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook heel comfortabel. Welkoop heeft namelijk veel tuinklompen van flexibel kunststof in het assortiment. De tuinklompen hebben nog veel meer voordelen, die zetten we graag voor je op een rijtje.

 • Gebruiksvriendelijk
  Je koopt tuinklompen natuurlijk niet voor een avondje in een sterrenrestaurant. Nee, die klompen moeten gewoon sterk zijn, lang meegaan en lekker zitten. Daar hebben we ons assortiment dan ook op ingesteld! De meeste tuinklompen bij Welkoop zijn van PU, ook wel Polyurethaan of van PVC, Polyvinylchloride. Handig om te weten; PU is zacht en vormt makkelijk. Handig als je veel door je hurken moet in de tuin. PVC is harder en beter bestand tegen zwaar gebruik.

 • Slijtvast
  Kunststof tuinklompen gaan lang mee. Het materiaal is goed bestand tegen vuil en water. Sommige tuinklompen zijn zelfs bestand tegen olie en brandstof, bijvoorbeeld de sterke tuinklompen van Natulive. Deze tuinklompen hebben ook een uitneembare en zachte inlegzool. Natulive maakt daarnaast tuinklompen speciaal voor dames, heren en zelfs voor kinderen. De pasvorm verschilt, maar de kwaliteit is hoe het hoort bij tuinklompen. Oersterk en comfortabel.

 • Waterdicht
  Of ze nu van kunststof of rubber zijn, dat maakt niet uit. De tuinklompen bij Welkoop houden water met gemak buiten. De klompen zijn vaak uit één stuk gemaakt, zonder naden. Er is dus geen risico op lekken, jouw sokken blijven lekker droog. Tenzij je in een te hoge plas gaat staan natuurlijk. Of de tuinklompen in de regen laat staan. Zo waterdicht als ze van buiten zijn, zijn ze namelijk van binnen ook.

 • Onderhoud
  Je kunt de tuinklompen makkelijk buiten voor de deur laten staan als je dat wil. Omdat ze zo slijtvast en stevig zijn, kunnen ze daar prima tegen. Toch is veel regen en de brandende zon niet goed voor het materiaal. We raden je daarom wel aan om de tuinklompen regelmatig goed schoon te spuiten met de tuinslang. Zorg dat het vuil er vanaf is en laat de klompen en de zool goed drogen. Je hoeft niet met leervet aan de slag, maar door ze af en toe schoon te maken gaan de tuinklompen nog langer mee.

Werkkleding

Met je nieuwe tuinklompen loop je comfortabel en makkelijk de tuin in, maar laat je alle aarde en zand netjes bij de deur achter als je weer binnenkomt. De tuinklompen worden je steun en toeverlaat bij de deur, ook voor een snel tripje naar de vuilnisbak of een dagje klussen bij de buren. Wist je dat we bij Welkoop nog veel meer klompen hebben? Natuurlijk kun je ook investeren in een goed stel laarzen of wandelschoenen. We hebben ze allemaal op onze pagina over schoenen.