Kinderlaarzen

Wandelen in het bos, spelen in de plassen, helpen in de tuin; kinderlaarsjes maken het buiten zijn nog leuker! Bij Welkoop vind je kinderlaarzen van de merken Dunlop en Gevavi. Ze zijn gemaakt van stevig rubber, hebben een fijn voetbed en houden de voeten van je kind droog, zelfs in de diepste plassen. Onze tip: kies kinderlaarsjes die goed passen! In laarzen die aan de kleine kant zijn krijg je koude voeten, ook passen er geen dikke sokken in. Te grote laarzen zijn ook niet handig, want dan verlies je ze tijdens het dragen.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


Waarom kinderlaarsjes?

Kinderen houden van buitenspelen. Maar, buitenspelen met hun goede schoenen aan – daar houden hun papa’s en mama’s niet echt van. Die nieuw gekochte schoenen slijten maar wat snel bij het spelen in de tuin: bij het voetballen, spelen in de zandbak, rondscheuren op een skelter of het schommelen op de schommel. Daarom is het ideaal om een paar schoenen speciaal voor het buitenspelen te hebben staan. En laarsjes zijn hier handig voor: je kind trekt ze gemakkelijk zelf aan (geen veters of klittenband!) en ze mogen vies worden! 

Al die laarzen van het hele gezin een rommeltje bij de deur? Iedereen bergt de laarzen gemakkelijk op met een laarzenrek!


Vrolijke Gevavi kinderlaarzen

De Gevavi kinderlaarzen zijn er in leuke kleuren en printjes; vrolijke laarsjes voor vrolijke kinderen! De laarzen hebben een dikke loopzool en zijn gemaakt van stevig rubber. Is de kleurige laars die je in gedachten hebt niet op voorraad? Controleer dan de winkelvoorraad; het kan zijn dat een Welkoop-winkel in de buurt de kinderlaarsjes wel heeft liggen!


Dunlop kinderlaarzen

Wie kent Dunlop niet? Dit merk is wereldleider in beschermende laarzen en introduceerde het eerste paar al in 1927. Naast hun laarzen voor volwassenen, ontwerpt Dunlop ook kinderlaarzen. En net zoals bij de volwassen maten, houden ze hierbij rekening met ondersteuning, pasvorm en klimaatbeheersing. Resultaat? Kinderlaarzen van rubber die een goede ondersteuning voor de voeten bieden en een goed profiel in de zool hebben. Ook hebben we bij Welkoop van Dunlop hoge kinderlaarzen met een klassiek retro-ontwerp.


Kinderlaarsjes of kinderklompjes?

Kinderlaarsjes zijn perfect voor buitenspelen; je kind kan zó in alle plassen springen en door de modder stappen. Maar, die goede broek en die goede jas? Die worden natuurlijk ook vies! Écht zorgeloos in de regen spelen kan in een regenpak. En echt zorgeloos buitenspelen kan in een kinderoverall. Heeft papa of mama ook een overall aan, dan zul je zien dat je kind maar wát trots is met zo’n zelfde outfit.

Hoeven de ‘buitenspeelschoenen’ niet meteen tegen regen te beschermen, dan zijn kinderklompen ook handig, bijvoorbeeld tuinklompen of schoenklompen. Deze zijn net als kinderlaarsjes snel aan te schieten, maar zitten op een zomerse dag wat luchtiger aan de voeten.