Schoonmaakmiddelen

Kunnen je vloeren wel een grondige schoonmaakbeurt gebruiken? Wil je de roest verwijderen van je hekwerk? Ben je op zoek naar een middel tegen schimmel of een shampoo voor het wassen van je auto? Bij Welkoop kun je alle schoonmaakmiddelen en reinigingsmiddelen kopen die je nodig hebt. We hebben vrijwel alles om elk schoonmaakklusje in en om je huis te klaren. Van allesreiniger tot ontkalker en van ontstoppers tot vochtvreters. Met de doeltreffende schoonmaakmiddelen van merken als HG, Nedax Sorbo en Tricel is het zó gedaan.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...


  • Textiel

Stinkende sportschoenen of sportkleding? Of is je regenkleding niet meer goed waterdicht? Een textielreiniger of wasmiddel is dan wat je nodig hebt. Ook voor een stinkende wasmachine zijn er reinigingsmiddelen die de aanslag van vuil, vet en zeepresten verwijderen. Zo komt een schone was voortaan weer uit een schone, frisse wasmachine!

  • In huis

Om alles in huis spic en span te hebben, vind je bij Welkoop alle denkbare reinigings- en onderhoudsmiddelen voor je vloeren, woonkamer, keuken, badkamer en toilet. Zo hebben we middeltjes om je vloeren en voegen te reinigen en beschermen. Of je nu een houten of kunststof vloer hebt, of tegels, natuursteen of tapijt: met een geschikt reinigings, bescherm- of glansmiddel onderhoud je je vloer op de juiste manier en heb je er langer plezier van. En natuurlijk hebben we ook onmisbare producten voor in huis zoals vlekverwijderaar, lijmverwijderaar, stickeroplosser en luchtverfrissers.

  • Rondom het huis

Om het terras, de tuinmeubels, het hekwerk en de barbecue na de winter weer zomerklaar te maken, zijn er reinigingsmiddelen zoals terrastegel-vernieuwer, groene aanslag-reiniger, roestvlekken-verwijderaar en hardhout-vernieuwer. Na een onderhoudsbeurt met deze middelen kun je de hele zomer genieten van al het moois om je huis.

Lees ons ook advies: schoonmaken en onderhoud tuinmeubels.

  • Schuur en garage 

Om de auto van binnen en buiten te laten glanzen, vind je bij Welkoop wax shampoo en reinigingsmiddelen voor de velgen, cockpit en bekleding. En misschien kan het tuingereedschap in de garage of schuur ook wel een opknapbeurt gebruiken! De roestoplosser is zo’n product waarmee je heel snel roest verwijdert – zónder te schuren. Je kunt deze oplosser gebruiken voor tuingereedschap, schaatsen, ijzerwaren zoals bouten en hekwerk.

  • Insecten en ongedierte

Van de meeste insecten heb je helemaal geen last – je ziet ze juist graag in een diervriendelijke tuin. Maar zodra ze zich op de verkeerde plekken nestelen of wanneer je kruipend ongedierte in je huis hebt, dan wil je daar graag wat tegen doen. Om overlast van vliegende insecten (muggen, wespen), plaagdieren (zoals bladluizen, mieren, houtwormen, vlooien, zilvervisjes) en kruipend ongedierte (zoals muizen) tegen te gaan zijn er de insectensprays en -middelen van HG.

Lees ook ons advies: overlast van muizen, overlast van wespen, overlast van slakken.


Genieten met Welkoop

 Bij Welkoop vinden we het heerlijk om van ons huis, onze tuin en dieren te genieten. Met de schoonmaakmiddelen die je bij Welkoop kunt kopen, maak je doeltreffend schoon. Zo kost het schoonmaken je helemaal niet zoveel tijd! En voor het opruimen en reinigen hebben we natuurlijk nog meer producten, zoals aszuigers, bladblazers en hogedrukreinigers voor het grovere schoonmaakwerk.