Voetbalgoaltjes

Goal!! Voetballen in de tuin wordt nog uitdagender met échte doeltjes. Heb je een groot gazon? Dan kun je een groot voetbaldoel neerzetten. Maar ook als je gazon niet zo groot is, kun je geschikte voetbaldoeltjes kopen. Bij Welkoop hebben we grote en kleine voetbaldoelen van het Nederlandse merk EXIT Toys. Met deze stevige voetbalgoaltjes kunnen voetballiefhebbers naar hartenlust uitrazen, penalty’s en trucs oefenen en hun balvaardigheid verbeteren.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Doelen in verschillende formaten

Bij Welkoop hebben voetbaldoelen in verschillende soorten en formaten. Met een formaat dat kleiner is dan 7,32 meter breed en 2,44 meter hoog kunnen kinder voetbaldoeltjes natuurlijk niet tippen aan een écht voetbaldoel – maar in de buurt komen ze zeker wel! En natuurlijk kun je ze ook gebruiken voor andere sporten, bijvoorbeeld voor: handbal (deze doelen zijn 3 meter breed), hockey (deze doelen zijn 3,66 meter breed) of ijshockey (deze doelen zijn 1,83 meter breed).

 • EXIT Coppa
  Dit is een stevig voetbaldoel van 2,20 meter breed en een fijnmazig net. Je kunt het doel met gemak een heel seizoen in de tuin laten staan, want het frame kun je verankeren en is goed bestand tegen roest. Bij dit doel zit een gatendoek, een scherm waarmee je gericht een schot op het doel kunt oefenen.
 • EXIT Finta
  De Finta is een groot voetbaldoel met een breedte van wel 3 meter en een fijnmazig net. Dit is echt een groot voetbaldoel dus, geschikt voor een groot gazon of een veldje. Ook dit frame beschikt over een verankeringssysteem en is bestand gemaakt tegen roest. Net zoals de Coppa zit er een mooi trainingsscherm bij dit doel.
 • EXIT Tempo
  Dit type voetbaldoel is verkrijgbaar in meerdere formaten: van 1,84 meter breed (de Tempo 1800) tot aan 3,07 meter breed (de Tempo 3000). De doelen zijn te herkennen aan hun stoere, groene kleur. Het net heeft een meer open structuur dat lijkt op het net van een echt voetbaldoel. Het stalen frame is robuust en zet je in de grond vast met drie ankers.
 • EXIT Pico
  De Pico set bestaat uit twee kleine voetbaldoeltjes van 90 centimeter breed. Ze hebben een compact en licht frame dat inklapbaar is. Je kunt deze doeltjes dus makkelijk opbergen of meenemen. Geschikt als voetbaldoel en (ijs)hockeydoel.
 • EXIT Panna
  Wil je in de tuin of op straat een potje pannavoetbal spelen? Dan is deze Panna set een aanrader; deze twee stalen doeltjes hebben de officiële afmeting voor pannavoetbal. Naast als voetbaldoel, kun je ze gebruiken als (ijs)hockeydoel. Ook deze doeltjes zijn inklapbaar, dus je neemt ze makkelijk mee!

Voetbaldoeltjes kopen bij Welkoop

Spelen in de tuin wordt nog uitdagender met een echt voetbaldoel! Hiermee wanen je kinderen zich op een heus voetbalveld. Onze voetbalgoaltjes worden rechtstreeks door de leverancier bij jou thuis geleverd. Ga je bij Welkoop voetbaldoeltjes kopen, houd dan dus rekening met de wat langere levertijd.