Plantentrolleys

Planten zijn een echte sfeermaker in huis en tuin. En dan zijn er ook nog zo veel verschillende soorten! Maar, hoe zorg je dat de hele boel makkelijk te verplaatsen is? Een plantentrolley maakt het een stuk eenvoudiger om je planten te verplaatsen. Vooral grote planten met een zware pot zijn soms lastig om te verplaatsen. Plaats de plant op het plantenplateau met wielen en rol de plant eenvoudig alle kanten op. Plantenrollers zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Zo is er altijd wel een die precies past bij de plant, pot en natuurlijk de inrichting van jouw tuin of woning.

Populaire producten: Plantenbakken | Bloempotten | Plantenschotels

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Plantentrolley voor binnen

Er zijn veel verschillende opties voor plantentrolley voor in huis. Zo kun je een plantentrolley voornamelijk gebruiken om eenvoudiger je (zware) potplanten te verplaatsen. Handig bijvoorbeeld tijdens het schoonmaken. Of wanneer je de indeling van je woonkamer wil veranderen. Zoek dan een mooie plantentrolley uit die precies past bij jouw stijl. Je kunt kiezen uit verschillende vormen, stijlen, materialen en kleuren. Deze vierkante Wagner Paletti plantentrolley van hout heeft een natuurlijke uitstraling en kan wel tot 60 kg dragen.

Ook kunnen plantentrolleys erg handig zijn om de vloer te beschermen. Wanneer je bijvoorbeeld een mooie plantenpot hebt maar deze niet helemaal waterdicht is. Kies dan voor een praktische variant van kunststof zoals de Elho Universele Plantentrolley. Deze heeft geen openingen en vangt hierdoor water op wat uit de pot lekt.

Plantentrolley voor buiten

Bescherm je terrastegels tegen kringen en zet potplanten op een plantenplateau. Dit maakt onkruid weghalen tussen de tegels ook eenvoudiger. Geen gedoe meer met planten die in de weg staan. Rol ze gewoon aan de kant. Naast dat ze het verplaatsen van planten makkelijk maken, houden je bladgroen ook gezond. Een plantentrolley kan namelijk dienen als schotel en je planten beschermen tegen wortelrot. Plantentrollies zijn ook erg geschikt voor het dakterras of balkon. Voornamelijk de stevige kunststof en houten varianten doen het goed buiten. Houten plantentrolleys zijn niet altijd geschikt voor in de tuin. Mocht je nou erg houden van de robuuste en natuurlijke uitstraling van hout in je tuin en wil je toch een houten variant? Kies er dan een die speciaal geschikt is voor buiten of ga voor een natuurlijke variant die je zelf aflakt met een blanke lak.

Tip! Ook erg handig, plaats je kerstboom op een plantentrolley. Zuig uitgevallen naalden eenvoudig op door de boom voorzichtig aan de kant te rollen. Pas op dat je niet te hard met de kerstboom rolt. Anders heb je kans dat de ballen eruit vallen.

Alles over planten

Bij Welkoop kunnen we je van alles vertellen over planten! Van binnen tot buiten, van groot tot klein. Het begint allemaal bij het kiezen van je plant. Bezoek daarom onze pagina over plantenzorg.