Kattenkussens

Opkrullen op een knus plekje, je kat houdt ervan. Een kattenkussen ligt comfortabel en een bonuspunt: een mooi kussen staat ook nog eens goed in je huis. Of je nu op zoek bent naar een comfy en fluffy kussen voor je kat of vooral een kattenkussen dat niet misstaat in je interieur – bij Welkoop hebben we kussens die aan al je eisen voldoen. De kattenkussens zijn er in verschillende kleuren. En handig: om de kussens heen zit een hoes die je kunt uitwassen. Zo blijft het kussen voor je kat er tiptop uitzien.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Kattenkussens bij Welkoop

Bij Welkoop hebben we naast knusse kattenmanden en behaaglijke radiatorhangmatten ook knuffelzachte kattenkussens. Op een kussen kan je kat wegdommelen en wegdromen. In tegenstelling tot een mand, heeft een kussen geen opstaande randen. Maar je kat zal zich desondanks heerlijk opkrullen. Of als een blok in slaap vallen – half op het kussen en nog half op de grond.

Ga je voor een kattenkussen van Designed by Lotte, een merk dat de laatste trends volgt bij het ontwerpen van kattenartikelen, dan staat het kussen ook nog eens goed in je huis. Dat is mooi meegenomen! Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat het kussen niet alleen decoratief ligt te wezen in je huis, maar dat je kat ook daadwerkelijk graag op het kussen ligt. Daar word je als kattenbaasje het gelukkigst van.

Tip! Ziet je kat een nieuw kussen in eerste instantie helemaal niet zo zitten? Spray een beetje catnip op het kussen en je zult zien dat het kussen ineens een grote aantrekkingskracht heeft op je kat!

Wegdommelen op zacht fluweel

De kussens uit de Velveti-lijn van Designed by Lotte zijn gemaakt van fluweel. Ze voelen hierdoor aaibaar en zacht aan. Je kat kan er knus op spinnen en wegdommelen. Naast dat het materiaal zacht aanvoelt, vormt het kussen ook nog eens, als een soort fluffy kussen, met je kat mee.

Niet alleen voor je kat, maar ook voor jou als kattenbaasje is het Velveti kattenkussen een aanwinst. Ze zien er stevig uit en zijn twintig centimeter hoog. Als een troontje voor je kat! Door het fluweel doen de kussens eigentijds aan. De stof glanst en je kunt kiezen uit aardse en roze tinten die warm in je interieur staan. Fluweel wordt trouwens ook voor meubels gebruikt. Je haalt met het Velveti kattenkussen dus eigenlijk een heus meubelstuk voor je kat in huis!

Kattenkussen met uitwasbare hoes

Een kattenkussen kan, anders dan een dekentje of kleedje, niet zomaar even in zijn geheel in de wasmachine. Een kattenkussen heeft een zachte vulling en door het flinke formaat past een kussen vaak überhaupt niet in de trommel. Daarom hebben de kussens meestal wel een afneembare hoes, die je kunt uitwassen. Ideaal, want zo houd je je kattenkussen lekker fris en schoon.