Loungesets

Stijlvol en comfortabel ontspannen in je eigen tuin. Alsof je op de Franse Riviera op een zonovergoten terras zit. Je kunt het met een mooie tuinset zo luxe maken als je zelf wil! Hou je het bij een enkele loungebank, of ga je voor een volledige loungeset inclusief koffietafel en bijzettafel? Je kunt ook losse loungestoelen kopen. Dan kan je even helemaal alleen bijkomen in een hoekje van de tuin. We helpen je nú al ontspannen en vertellen je wat er allemaal te koop is. Dan plof je straks relaxed op je nieuwe loungeset.

Bekijk ook: Loungebank tuin | Tuinset 6 persoons | Kleine loungesets

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Loungeset kopen

Het is een wat hippe term, maar wel met een goede reden. Waar een tuinset vooral bestaat uit vier stoelen en een tafel, draait het bij een loungeset veel meer om ontspannen en lekker onderuitzakken. Of je nu rechtop met een boekje in een lekkere stoel wil ploffen, of onderuit wil liggen bakken in de zon. Met een loungeset heb je gewoon altijd een plek om naartoe te vertrekken aan het eind van een lange dag, of gewoon in het weekend als het bloedheet is. Dan lig jij toch mooi onderuit op je nieuwe loungebank bijvoorbeeld. Om te zorgen dat je de set ook al loungend kunt uitkiezen, noemen we de opties even op.

  • De loungebank
    De enkele bank zet je eenvoudig tegen een muurtje in de tuin, of bijvoorbeeld tegen de gevel van je huis. Zo staat het zelfs in een kleine tuin niet in de weg. Wil je lekker onderuit op je balkon? Dan is een enkele loungebank ook geschikt! Let wel op de breedte en diepte van de bank, voordat je deze bestelt.

  • De loungestoel
    Dit wordt ook wel de relaxstoel genoemd. Losse loungestoelen zijn makkelijk te verplaatsen en schuiven daarom ook aan de kant als je even wat ruimte nodig hebt. Daarnaast kun je deze losse stoelen in de winter wat makkelijker droog opslaan in de schuur bijvoorbeeld. Dan blijven ze langer mooi!

  • De loungeset
    Een complete tuinset waar alles bij zit. Comfortabele stoelen, een ruime bank en een tafel. Je kunt kiezen voor een moderne aluminium loungeset die wat robuuster is, of een lichtgewicht set van kunststof. Liever een simpele en goedkope loungeset? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt het, net als het relaxen op je nieuwe loungeset, zo uitgebreid maken als je zelf wilt.

Altijd lekker zitten
Als je investeert in een loungeset voor in je tuin of op je balkon, dan heb je in elk geval een reden om vaker naar buiten te gaan. Wel zo gezond! De meeste loungesets bij Welkoop hebben een flinke verzameling afneembare kussens. Deze kussens zijn vaak dik en zacht, dat maakt het zitten ook zo aangenaam natuurlijk. Vergeet deze kussens aan het eind van de dag niet naar binnen te halen! Tenzij je zeker weet dat het ’s nachts droog blijft. Anders werken die mooie kussens als een enorme spons en dat vocht krijg je er niet zomaar uit.

Meer voor in de tuin
Welke tuinmeubelen je ook fijn vindt, wij hebben ze voor je. Je kunt met allerlei meubels en accessoires je tuin of balkon omtoveren in een heerlijke plek. Wist je dat we bij Welkoop naast tuinmeubelen nog veel meer hebben voor buiten? Daar kunnen we je alles over vertellen. Bezoek onze pagina eens over het genieten in je tuin.