Speelhuisjes

Een houten speelhuis in jouw eigen tuin? Dat klinkt natuurlijk fantastisch. Speelhuisjes zijn er in grote varianten voor de wat royalere tuinen, maar ook voor de wat kleinere tuinen. Welkoop heeft voor alle tuinen een breed assortiment aan speelhuisjes. Buiten de functionaliteit van speelhuisjes in het algemeen, is een houten speelhuis ontzettend sfeervol en stylish in een tuin. Bovendien hebben bijna alle speelhuisjes een waterdichte dakbedekking, een echte deur en dichte ramen. Hierdoor is het bij slecht weer ook mogelijk om in het houten speelhuis te spelen.

Bekijk ook: Speelhuisjes | Sport en spel | Trampolines

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Houten speelhuis

Kinderen hoeven zich geen dag te vervelen met een houten speelhuis. Als je kiest voor een speelhuisje van hout kies je voor kwaliteit en stevigheid. Jouw speelhuisje voor in de tuin kan worden uitgebreid met verschillende accessoires en je kunt precies kiezen hoe het speelhuisje eruit moet zien. Ga je voor een speelhuis met glijbaan? Of kies je voor een houten speelhuis die op de grond staat? Wat je ook kiest, kinderen zullen er veel plezier van beleven en jij als ouder wordt gerustgesteld, omdat de kinderen in eigen tuin spelen.

Exit speelhuisje

Ga je voor een Exit speelhuisje? Dan kies je voor speelhuisjes met gecertificeerd cederhout. Dit houtsoort zorgt ervoor dat er geen splinters ontstaan, wat erg belangrijk is als er kinderen in spelen. Daarnaast is het Exit speelhuisje bestand tegen verschillende weersinvloeden. Het maakt dus niet uit of het regent of sneeuwt, het hout zal niet rotten. Een ander voordeel is dat jouw speelhuisje voor buiten niet behandeld hoeft te worden voor gebruik. Kinderen kunnen direct en veilig gaan spelen. 

Speelhuis met glijbaan

Een speelhuis met glijbaan is een paradijs voor kinderen. Kinderen kunnen met de trap omhoog lopen en vervolgens met een glijbaan naar beneden glijden. Een speelhuisje voor in de tuin is altijd voorzien van vooraf gemonteerde onderdelen, waardoor het eenvoudig in elkaar te zetten is. Het voordeel van een speelhuis met glijbaan is dat er onder het huisje nog ruimte is voor een eventuele zandbak. Dit zorgt voor nog meer speelplezier. Door het strakke design van de speelhuisjes staat het ook nog eens stylish in jouw tuin.

In één van de vele Welkoop winkels krijg je persoonlijk advies van een van onze specialisten. Zij adviseren je graag over de beste keuze voor jouw tuin, afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en nog veel meer factoren. Welkoop. Weet wat te doen.