Zilvervisjes

Eigenlijk zijn zilvervisjes hele nuttige dieren. Zelf veroorzaken ze namelijk geen schade, maar ze waarschuwen je voor een probleem. Heb jij last van zilvervisjes in huis? Dan betekent dit dat je een vochtprobleem hebt. Vooral als je allergisch of astmatisch bent, merk je dit snel. Ze mogen nuttig zijn, hygiënisch zijn ze natuurlijk niet. Daarom hebben we bij Welkoop een ruim aanbod om zilvervisjes te bestrijden. Dat doen we alleen met topmerken, zoals Luxan, ECOstyle en Protect Home. Wil jij thuis zilvervisjes bestrijden? Bekijk dan hier onze producten en jaag die zilvervisjes de deur uit!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tips om zilvervisjes te bestrijden

Zilvervisjes bestrijden hoeft niet moeilijk te zijn. Wij spreken de taal van doeners. En doeners bestrijden zilvervisjes zelf. Daarom hebben we voor jou een aantal tips op een rijtje gezet. Zo kun je met weinig middelen al proberen om zelf zilvervisjes vallen te maken. 

Zelf een lokdoos maken

Wil je op eigen houtje zilvervisjes bestrijden? Dan kun je proberen om zelf een lokdoos te maken. Wikkel ducttape om een jampot en leg hier een stukje brood in. Met een beetje geluk kruipen de zilvervisjes in de jampot en kunnen ze er niet meer uit. Je hoeft nu alleen nog maar de zilvervisjes te verwijderen.

Werkt dit niet? Probeer dan om zilvervisjes te bestrijden met een uitgeholde aardappel. Doe hem in een open plastic zakje en wacht tot de zilvervisjes erin kruipen. Daarna hoef je alleen nog maar het zakje dicht te doen en het weg te gooien. We zeiden toch dat zilvervisjesbestrijding niet moeilijk hoeft te zijn?

Spuit lavendel, citroen of azijn

Heb je nog een oude spuitfles staan? Perfect! Vul deze met 250 ml water en voeg hier wat lavendel- of citroendruppels aan toe. Spuitfles klaar? Spuiten maar! Je kunt ook een mengsel maken van azijn en water. Even goed schudden en klaar om zilvervisjes te bestrijden! 

Probeer een zilvervisjes val

Wil het toch niet zo lukken met de zelfgemaakte zilvervis vallen? Probeer dan eens onze ECOstyle Zilvervisval! Deze val is de perfecte oplossing om zilvervisjes te bestrijden zonder dat je gif gebruikt. De zilvervisjesval is een effectieve lijmval met lokmiddel. Dit trekt niet alleen zilvervisjes, maar ook pissebedden, spinnen en andere ongewenste bezoekers aan. Bovendien is de val eenvoudig in gebruik en volledig geurloos. Je kunt deze val tegen zilvervisjes in huis vier weken gebruiken.

Gebruik zilvervisjes spray

Als het zilvervisje niet naar de berg komt, dan komt de berg wel naar het zilvervisje. Met de Luxan Zilvervisjes Spray kun je zilvervisjes verwijderen uit de diepste kieren en naden van toiletten, badkamers en keukens. Deze spray om zilvervisjes te bestrijden heeft de volgende kenmerken:

  • Schuimend effect
  • Lange nawerking van 6 tot 8 weken
  • Eenvoudig spuiten met de spuitlans
  • Speciaal tegen zilvervisjes

Eenvoudig bestellen en persoonlijk advies

Je kunt al onze producten om zilvervisjes te bestrijden eenvoudig bestellen op onze webshop. Bij een bestelbedrag van € 40 betalen wij je verzendkosten. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. 

Kom je de producten liever eerst bekijken? Of ben je op zoek naar meer informatie over het bestrijden van zilvervisjes? Kom dan langs in één van onze vele winkels. Onze specialisten staan klaar om jou te helpen met persoonlijk advies. Welkoop. Weet wat te doen.