Lichtgevende halsband hond

Of je nu ín de stad woont of buiten de stad – met een lichtgevende halsband bij je hond om ziet iedereen je viervoeter beter. Dat is veilig in het verkeer én handig voor jezelf, bijvoorbeeld als het tijdens de avondwandeling erg donker is. Je kunt een halsband voor je hond die lichtgevend is kopen bij Welkoop. Kies een lichtgevende siliconen band die je je hond naast zijn normale halsband laat dragen, of kies voor een nylon halsband die lichtgevend is en waar je meteen de hondenriem aan vast kunt maken.

Bekijk ook: Reflecterende hondenvesten | Beeztees lichtgevende halsband hond | Zichtbaarheid hond

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Lichtgevende halsband voor je hond

Een lichtgevende hondenhalsband draagt bij aan de zichtbaarheid van je hond in het donker. Draagt je hond een lichtgevende halsband, dan valt hij beter op in het verkeer en zie je meteen zelf goed waar je hond uithangt aan de lange lijn. Je hond merkt er zelf niets van dat hij iets draagt dat licht geeft: hij kan de halsband niet zien.

Bij Welkoop hebben we deze halsbanden in twee soorten. Beide kun je opladen met een USB-kabel.

  • Lichtgevende siliconen hondenband. Deze halsband van Beeztees heeft drie lichtstanden: de halsband kan langzaam knipperen, snel knipperen en continu licht geven. Je hebt de keuze uit de kleuren zwart, rood, blauw en oranje. De halsband komt in één maat. Je knipt hem om de band passend te maken. Goed om te weten: aan deze siliconen halsband kun je geen hondenriem bevestigen, dus puur en alleen voor het licht doe je deze halsband bij je hond om.
  • Lichtgevende nylon hondenhalsband. Deze halsband is eigenlijk een twee-in-een-halsband. Hij geeft licht én je kunt de hondenriem eraan vastklikken. Je hond hoeft dus niet twee halsbanden te dragen. Net als de siliconen band heeft deze halsband drie lichtfuncties: langzaam knipperen, snel knipperen en continu licht geven. 

Lichtgevende accessoires voor je hond

Er zijn nog meer manieren naast de lichtgevende halsband om je hond en jezelf beter zichtbaar te maken in het donker. Zo kun je ook gaan voor een hondenriem die lichtgevend is en je om je middel vastmaakt, wat ideaal is als je ’s avonds graag nog een rondje gaat hardlopen. Net als de halsband heeft de lichtgevende hondenriem drie lichtstanden en kun je hem opladen met een USB-kabel. Daarnaast vind je bij Welkoop ook hondenlampjes en lichtgevende strips die je aan elke hondenriem of hondenhalsband kunt bevestigen. Wil je geen lichtgevende accessoires, maar je hond wel goed laten opvallen, kijk dan eens naar de reflecterende vesten die je je hond kunt aandoen.