Kindertuingereedschap

Wat is er leuker dan samen met je (klein)kind de tuin in te gaan? Samen scheppen, harken of vegen. Dit alles gaat nog beter met eigen tuingereedschap! Bij Welkoop hebben we daarom speciaal voor kinderen een assortiment tuingereedschap. Van schep tot hark tot bezem. Stuk voor stuk kinder tuingereedschap dat niet onderdoet voor het tuingereedschap voor de grote mensen. Met zulk fijn tuingereedschap kan je kind, kleinkind, neefje of nichtje goed klussen en tuinieren. Jong geleerd is oud gedaan.


Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tuingereedschap voor kinderen

Op zoek naar een kindercadeau? Met tuingereedschap voor kinderen zit je goed. Of je nu iets zoekt voor je kind, kleinkind, neefje of nichtje. En of dat nu voor een verjaardag of andere gelegenheid is, bijvoorbeeld Sinterklaas, afzwemmen – of zomaar. Dat kan natuurlijk ook! Kindertuingereedschappen kun je nooit genoeg hebben staan in de schuur of garage of bij opa en oma, en zijn een fijn verantwoord cadeau om te geven: hiermee stuur je kids de tuin in!

Geef een bladhark aan een kind cadeau en je zult zien dat er meteen mee gewerkt wordt; alle blaadjes bij elkaar harken en die vrolijke bladerhopen opruimen. Heeft je kind ook nog een kruiwagentje of tractor met aanhanger, dan is het herfstfeest compleet. Maar ook met een bezem of schep kan je kind zich goed vermaken. Eigenlijk is kinder tuingereedschap ideaal speelgoed, want terwijl je zelf nuttig bezig bent, dartelt je (klein)kind lekker om je heen. Gewoon gezond in de buitenlucht. Een schepje zand hier, beetje vegen daar. Misschien bezorgt het jou uiteindelijk ietsje meer werk in de tuin – maar daar hebben we het niet over!

Kinder tuingereedschap bij Welkoop

Kindertuingereedschap kan bij Welkoop natuurlijk niet ontbreken. We hebben een handige bezem voor kinderen, een kinder schep en hark. Het kinder tuingereedschap heeft vrolijke kleurtjes – groen, geel, blauw – en een steel van essenhout of beukenhout. Elke steel heeft een lengte van 75 centimeter en daardoor is het tuingereedschap geschikt voor kinderen vanaf drie jaar.

  • Bezem

Een bezem is nooit weg – het hele jaar door is er op het terras wel iets om te vegen. En ook als er niets is, vinden de kids wel iets!

  • Hark

Ook kun je kiezen voor een hark: een normale hark of een bladhark. Met een bladhark vermaakt je kind zich opperbest in de herfst: bladeren op een grote hoop harken en die weer in een emmer doen. Met de gewone hark kan je kind helpen om de perkjes en paden aan te harken.

  • Schep

Net zoals bij de tuingereedschappen voor volwassenen, heb je bij de schep de keuze uit meerdere soorten: een spade, schop of bats. De spade is geschikt om te spitten en randen af te steken. Door de rechte bovenrand kan je kind er zijn voet op zetten. De schop en bats hebben een breder blad en hiermee kan je kind zand opscheppen en verplaatsen. Misschién dat die bezem na dit zandscheppen wel heel goed van pas komt.

Van kruiwagen tot kinderoverall

Bij Welkoop hebben we nog meer speelgoed voor kinderen. Denk aan een kruiwagen of tractor met aanhanger om het zand of de bladeren te verplaatsen. En omdat je tijdens het werken met kinder tuingereedschap niet bang moet zijn om vies te worden, hebben we kinderoveralls, kinderlaarzen en kindertuinhandschoenen – alles net zo echt als de spullen voor grote mensen en daarom bij elk kind een schot in de roos.