Hondenkoekjes

Iedereen lust weleens een koekje, en bij je hond is dat niet anders. Geef hem dus van tijd tot tijd een heerlijk hondenkoekje. Een verantwoorde manier om je viervoeter te verwennen of belonen. Bij Welkoop kun je hondenkoekjes kopen van Beeztees én ons eigen merk. Ovengebakken en knapperig, of omhuld met smakelijke kip. Voor welke je ook kiest – de hondenkoekjes vallen gegarandeerd in de smaak.

Bekijk ook: Alle hondensnacks | Gedroogde snacks | Kauwsnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Koekjes voor je hond als traktatie of beloning

Honden doen alles voor wat lekkers. En met een hondenkoekje is dat niet anders. Hoe klein ook. Je geeft hem als traktatie tussendoor of als beloning.

Een hondenkoek is speciaal gemaakt voor honden en dus een stuk gezonder dan wanneer je je hond een stukje van je eigen koekje meegeeft. Ook ideaal: de kleine hondenkoekjes happen snel weg. Het zijn dus de ideale trainingskoekjes. Ga je met je hond naar de hondencursus, dan is een handvol kleine hondenkoekjes dé motivatie voor je hond om elk commando goed op te volgen. Ook zijn de kleine hondenkoekjes ideaal om te geven tijdens de wandeling of een trainingsmomentje tussendoor.

Hondenkoekjes van Beeztees

Bij Welkoop vind je de lekkere hondenkoekjes van Beeztees. Dit merk is specialist in huisdieren en ontwikkelt naast accessoires en hondenspeelgoed ook heerlijke koekjes voor je hond. Zo heeft Beeztees Cookie Wraps. Heerlijke koekjes omgeven met gedroogde kippenborst. Zoek je gezonde hondenkoekjes? De Beeztees Party Bones zijn botjes omgeven door stukjes gedroogde kippenborst. Ze zijn rijk aan calcium en dus een gezonde snack. Ook heeft Beeztees de Party dice koekjes: snacks samengesteld uit vis en kip. Alle koekjes hebben een handige hersluitbare verpakking.

Hondenkoekjes van Welkoop

Ook van ons eigen merk kun je hondenkoekjes kopen. We hebben kleine hondenkoekjes voor kleine honden, en grote koekjes voor grote honden. Allemaal vormen ze een verantwoorde beloning voor je hond. Onze koekjes zijn ovengebakken en dus lekker knapperig. Ze zijn verkrijgbaar in grote porties: zakken van 750 gram of emmertjes van 1,2 kilogram. Die emmertjes zijn natuurlijk heel handig. Door de deksel sluit je de koekjes goed af, waardoor ze vers blijven.

Heb je een hond ouder dan vier maanden? Dan zijn onze grote kluifjes of koekjes met vulling lekker! Een beetje afwisseling? Ga dan voor een emmertje met een mix. Dan kun je elke keer een ander hondenkoekje geven.

Tip! Wil je dat je hond wel een poosje zoet is met zijn hondensnack? Ga dan voor een gebitsverzorgende snack, gedroogde snack of kauwsnack.

Hondensnacks om te trainen
Hondenkoekjes doen het goed bij hondentraining. Luistert je hond goed, dan kun je hem belonen. Hiervoor kun je bijvoorbeeld zachte gums of trainingssnoepjes nemen; ze happen lekker snel weg. Omdat de hoeveelheid snoepjes die je tijdens een cursus geeft nogal oploopt, is het prima dat ze niet zo groot zijn. Je hond vindt ze heerlijk en zal zeker z’n best doen!
Wist je dat er hondenspeelgoed is waarin je kleine hondensnoepjes kan verstoppen? Met de snackbal krijgt je hond spelenderwijs een snoepje, met het Dog Casino krijgt hij dat alleen als hij zijn hersens laat kraken!