Korte Werkbroeken

Tijdens de warme zomerdagen draag je het liefst iets luchtigs. Bijvoorbeeld een korte broek. Gelukkig kan dat ook tijdens het werk, met behulp van een korte werkbroek. Deze werkshorts zijn gemaakt van dezelfde sterke stof als de lange broeken. Alleen zijn ze wat meer geschikt voor de warme dagen! De broek is misschien kort, maar er zitten zakken genoeg op. Je kunt er dus veel gereedschap en andere spullen in doen. We bieden bij Welkoop broeken aan van HaVep en Storvik in allerlei stoffen en kleuren.

Bekijk ook:Havep korte werkbroeken | Mascot korte werkbroeken | Storvik korte werkbroeken

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Korte werkbroek kopen

In de zomer is het niet prettig als je de hele dag met een lange broek bezig moet zijn. In de brandende zon is elke verkoeling die je kunt krijgen wel zo lekker! Daarom is een korte werkbroek een goede investering. Dan heb je toch alle opslagruimte voor schroevendraaiers, kwasten en je telefoon, maar ook een koel briesje langs je benen. Nu nog wachten tot er een lekker windje opsteekt. Tot die tijd kan je hier alvast kijken wat voor soorten broeken we allemaal hebben. Waarin verschillen onze werkbroeken dan zoal?

  • Stofdikte
    Steek je regelmatig schroevendraaiers, hamers of beitels in je zak? Dan mag je wel kiezen voor een stevige stof. Het merk HaVep heeft de korte werkbroek net zo sterk gemaakt als de lange broeken. Op de belangrijkste plaatsen is de broek versterkt. Deze broeken gaan dus echt wel even mee!

  • Gewicht
    Je beweegt graag makkelijk. Talloze keren buk en squat je op een dag, dan moet je broek wel een beetje meewerken. De broeken van Mascot zijn daarvoor een goede keuze. Deze broeken zijn van een lichtgewicht dunne stof. Daarnaast hebben ze de zakken op de voorkant en minder rond je knieën. Daarom zal je wat makkelijker kunnen bewegen. Maar vergis je niet, ook deze broeken kunnen wel tegen een stootje.

  • Aantal zakken
    Je wil natuurlijk wel wat kwijt kunnen in je nieuwe werkbroek. Anders moet je telkens de gereedschapskist onderaan de ladder weer opzoeken. De korte werkbroeken van Storvik en Tricorp hebben hier wel de oplossing voor. Het is net alsof je een rugzak om je benen draagt! Deze broeken zijn ideaal als schildersbroek te gebruiken. Nu nog onthouden in welke zak dat ene kwastje ook alweer zat.


De korte werkbroek als werkkleding
Je kleding uitzoeken doe je misschien graag in de winkel. Toch denken we graag online met je mee, want de ideale werkkleding vinden is belangrijk. Daarom hebben we voor al onze werkbroeken genoteerd voor welk gereedschap er ruimte is. Denk bijvoorbeeld aan je duimstok, hamerlus voor je hamer of zelfs een pennenzakje. Ben je heel specifiek op zoek naar een broek die voor je sector geschikt is? We hebben onze broeken ingedeeld in de sectoren bouw, agrarisch, logistiek en horeca. Je zal zien dat een korte broek een ideale toevoeging is aan je werkkleding. Dan word je ook nog een beetje bruin deze zomer.

Werkkleding
Je bent misschien nog lang niet uitgewerkt. Dan kan je natuurlijk nog veel meer werkkleding bij ons kopen. Welkoop heeft thermojassen voor in de kou, maar ook werkshirts voor in de warmte. Zoek je toevallig heel wat anders? Bekijk dan eens onze pagina over werkkleding.