Spinnen

Een grote kop, twee sterke kaken en acht lange poten. Spinnen kunnen je echt de kriebels bezorgen. En als je ze probeert te vangen, kruipen ze zo snel weg als ze kunnen. Wie weet waar ze gebleven zijn… Spinnen in huis zorgen niet voor schade, maar ze kunnen je behoorlijk laten schrikken. Dat begrijpen we bij Welkoop. Daarom hebben we een gevarieerd aanbod om spinnen te bestrijden, van topmerken als Impressed en ECOstyle. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Heb jij het helemaal gehad met die spinnen in huis? Bekijk dan hier al onze producten en begin met spinnen bestrijden!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Eenvoudig spinnen bestrijden

Als je spinnen wilt bestrijden, ben je al een heel eind geholpen met eenvoudige oplossingen. De boel goed schoonhouden, is er hier één van. Spinnen zoeken naar voedsel en nestelen zich in gaten en kieren. Dus als je op tijd de vuilnisbak leegt en af en toe met een doekje over de vensterbank gaat, is er niets aan de hand – zou je zeggen. 

Je eigen spinnenvanger

Als je dan toch een spin ziet lopen, kun je hem met de hand verplaatsen. Maak een holletje van je handen en zet hem uit in de natuur. Vind je dit eng? Maak dan van een glas je eigen spinnenvanger en schuif er een papiertje onder. 

Middelen tegen spinnen

Wat je ook doet, gebruik in ieder geval geen bestrijdingsmiddelen die onvriendelijk zijn voor het milieu. Het is in Nederland verboden om spinnen te bestrijden met insecticide. Bij Welkoop hebben we middelen die je wél kunt gebruiken om spinnen te bestrijden. 

Web Free Concentraat

Web Free Concentraat is een 100% biologisch afbreekbaar product. Dit spinnen middel laat een gladde conserveringslaag achter. Hierdoor kunnen spinnen en insecten zich niet meer hechten aan het behandelde oppervlak. Dankzij de duurzame werking is dit middel tegen spinnen tot zes maanden doeltreffend.

Spinnen spray

Ben je op zoek naar een spinnen middel dat je gemakkelijk aan kunt brengen? Dan is onze spinnen spray Impressed Web Free het product dat je zoekt. Deze spray tegen spinnen heeft dezelfde werking als Web Free Concentraat. Met een handige spuitbus van 500ml kun je de spinnen spray eenvoudig aanbrengen op het gewenste oppervlak. Verder biedt deze spray tegen spinnen de volgende voordelen: 

  • Bescherming tegen spinnen en insecten
  • 100% biologisch afbreekbaar
  • Na aanbrengen zes maanden werkzaam

Eenvoudig bestellen en persoonlijk advies

Je kunt al onze producten eenvoudig bestellen via onze webshop. Heb je een bedrag van € 40 in het winkelmandje? Dan betalen wij de verzendkosten voor je.

Ben je op zoek naar meer informatie over spinnen bestrijden? Kom dan naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten helpen je verder. Welkoop. Weet wat te doen.