Tomatenzaden

Heb jij nog ruimte over in jouw moestuin en heb je nog geen tomatenzaden gezaaid? Dan zijn de tomatenzaden van Welkoop uitermate  geschikt voor jou! Tomaten zijn namelijk een onmisbaar  in iedere moestuin. Tomaten worden gebruikt in  veel verschillende gerechten. Je kunt ze gebruiken voor het maken van verse tomatensoep, als groente in een pastagerecht of juist eenvoudig als snack of frisse salade. Tomatenzaden zijn er dan ook in allerlei varianten. Wil jij tomatenzaden bestellen en ben je benieuwd wat wij aanbieden? Bekijk dan het aanbod bij Welkoop!

Bekijk ook Andijviezaden | Koolzaden | Maiszaden

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Tomaten zelf kweken

Zelfgekweekte tomaten zijn altijd veel lekkerder en verser dan tomaten uit de supermarkt. Buiten dat het scheelt in dagelijkse boodschappen, zit er namelijk veel meer smaak aan tomaten uit eigen tuin. Het verzorgen van een tomatenplant kan daarnaast uitgroeien tot een echte hobby.  Er zijn een paar punten  waar je op kunt letten bij tomaten zaaien. Tomatenzaden zaai je altijd in het voorjaar. De beste maanden hiervoor  zijn februari en maart. Wil je dat je oogst goed slaagt, laat dan de tomatenzaden eerst ontkiemen. Daarna kun je ze voorzichtig in de grond planten. De tomatenzaden kun je het beste niet te dicht op elkaar planten, bekijk per soort tomatenzaad wat er wordt voorgeschreven in de instructies.

Tomatenzaden kopen bij Welkoop

Tomatenzaadjes planten is erg eenvoudig en de aanschaf van tomatenzaden maken we bij Welkoop nog gemakkelijker voor je. In onze webshop vind je allerlei soorten die je direct kunt bestellen om zo snel mogelijk aan de slag te gaan met het kweken van jouw eigen tomaten! Ga je voor tomatenzaden van de merken Buzzy, Hortitops of Oranjeband? Deze drie merken leveren allemaal  de beste kwaliteit, dus  is er voor ieder wat wils.

Welkoop tomatenzaden

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om te bepalen wat het  beste tomatenzaad  voor jouw moestuin. De specialisten in onze winkels staan dan ook klaar voor al jouw vragen over de aanschaf  van het  juiste tomatenzaad, het tomaten kweken of  je vragen  over de verzorging van jouw tomatenplant. Bovendien kun je alle tomatenzaden of andere groentezaden bestellen in onze webshop. Vanaf een bestelbedrag van 40 euro worden deze gratis bij jou thuis bezorgd. Niet voor niets zijn wij uitgeroepen tot de beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Welkoop weet wat te doen!