Buitenmatten

Buitenmatten zijn onmisbaar voor iedereen die in een land als Nederland leeft. Er valt veel regen en daar wil je binnenshuis geen last van hebben. Buitenmatten beschermen de entree of hal tegen al het vuil wat naar binnen kan worden gelopen. De grootste functie van een buitenmat is dat het ervoor zorgt dat het grove vuil niet op jouw binnenmat terecht komt. Een mat voor buiten is verkrijgbaar in veel verschillende formaten, materialen en kleuren. Om een goed beeld te krijgen van alle mogelijkheden geven we je graag wat meer uitleg. Want waarom kies je voor een buitenmat van rubber of juist voor een kokos buitenmat?

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Hamat buitenmat

Welkoop heeft een collectie met buitenmatten van het topmerk Hamat. Een Hamat buitenmat kenmerkt zich door de lange levensduur en hoge kwaliteit. Ieder pand heeft een andere stijl en daarbij wil je natuurlijk een passende mat voor buiten vinden. Wat je zult zien in onze webshop en winkels is dat iedere Hamat buitenmat een eigen stijl heeft en dat er dus voldoende aanbod te vinden is. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een buitenmat van rubber of juist voor een kokos buitenmat. De maten van de buitenmatten verschillen ook van elkaar en gelukkig heeft iedere Hamat buitenmat hier verschillende designs voor. 

Buitenmat van rubber

Wanneer je kiest voor een buitenmat van rubber, weet je in ieder geval zeker dat deze mat antislip is. Dit is een groot voordeel wanneer je de mat buiten neerlegt. Een mat van rubber houdt vuil zoals zand, modder en aarde buiten de deur en door zijn antislip blijft deze perfect liggen tijdens het vegen van de voeten. Ook zijn deze buitenmatten geluidsabsorberend.

Kokos buitenmat

Je wil niet alleen dat de buitenmat functioneel is en dat de mat goed blijft liggen, maar het oog wil ook wat. Daarom is een kokos buitenmat een erg goede keuze. Een kokos buitenmat zorgt ervoor dat het vuil goed van de schoenen afgeschraapt wordt, doordat de harde kokosvezels ruw omhoog staan. Met het gebruik van een kokos buitenmat blijft het binnen extra schoon.

Ben je nog niet zeker van je keuze en wil je persoonlijk advies ontvangen van een van onze specialisten? Dan kun je altijd terecht in één van de vele Welkoop winkels. Als je buitenmatten bestelt in de webshop met een bedrag boven de € 40, dan betalen wij de verzendkosten en worden jouw producten gratis bij je thuisbezorgd. Welkoop. Weet wat te doen.