Skelters

Urenlang buiten rondscheuren. Door het zand, over de stoep en kriskras door de speeltuin. Dat kan allemaal, als je maar heel hard trapt! Welkoop heeft een skelter kar in haast elke kleur en verschillende modellen op voorraad. De skelters van EXIT zijn licht, eenvoudig te besturen en hebben een verstelbare zitting. Daarom hebben je kinderen er lang plezier van en groeit de trouwe vierwieler gewoon met ze mee. Op de racewagentjes van EXIT kunnen ze eindeloos met hun vriendjes en vriendinnetjes op avontuur.

Bekijk ook: Skelteraanhangers | Skelters voor meisjes | Roze skelter

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Skelter kopen

Ga je een skelter kopen? Je hebt tegenwoordig veel meer te kiezen! De exemplaren bij Welkoop zijn licht in gewicht en heus niet alleen voor jongens. Er zijn skelters voor meisjes en jongens, maar eigenlijk is het aanbod zó divers dat het niet meer uitmaakt. Kies degene uit die je kind het mooist vindt of neem het model dat bij de leeftijd past. Maar welke modellen zijn er dan precies?

  • Het klassieke model
    EXIT biedt de modellen Foxy, Spider en Cheetah aan. De modellen hebben meer dan alleen een stoere naam en kleine onderlinge verschillen. De Foxy is namelijk voor kinderen van 2-5 jaar, de Spider voor 3-8 jaar en de Cheetah voor 5-12 jaar oud.
  • De klassieke skelter mét aanhanger
    Je kunt bij alle 3 de modellen van EXIT een aanhanger kopen. Daarop kan je niet alleen eindeloos rondscheuren, maar ook nog spullen meenemen! Als je kind bijvoorbeeld wil helpen met de boodschappen, dan is de aanhanger zeker een goed idee.
  • De trike
    De driewielskelters van EXIT zijn een nog lichter en meer wendbaar model dan de vierwielers. Deze skelters ‘carven’ moeiteloos overal tussendoor. De besturing is bijzonder, de voorkant kantelt namelijk heen en weer, alsof je op de fiets in de bocht leunt dus!

Uitgeskelterd
Zijn je kinderen uitgetrapt, is je kind nog niet oud genoeg of hou je het spelen liever nog even in de tuin? Er is keuze genoeg! Bij Welkoop hebben we bijvoorbeeld ook speelhuisjes. Een plek om eindeloos in te spelen. Lekker in de buitenlucht, maar toch veilig beschut. Zitten je kinderen te springen om speelgoed? Denk dan eens aan een trampoline. Hou je het toch liever wat kleiner, dan hebben we ook allerlei miniatuurspeelgoed om lekker mee te spelen. Neem gerust een kijkje op onze pagina over spelen in de tuin.