Lange Werkbroeken

Ben je op zoek naar een lange werkbroek? Dan heb je natuurlijk wel een aantal eisen. Je wilt een lange werkbroek die vriendelijk is voor je knieën, waar je genoeg gereedschap in kwijt kunt en die je beschermt tegen vonken of hitte. En hij moet ook nog comfortabel zitten. Dat begrijpen wij bij Welkoop als geen ander. Wij weten wat het is om bezig te zijn. Daarom hebben wij de beste lange werkbroeken voor jou opgenomen in ons aanbod. Neem snel een kijkje hieronder om te zien wat wij in huis hebben!

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De beste merken voor een lange werkbroek

Denk je aan goede lange werkbroeken? Dan denk je aan een Mascot werkbroek. Een Mascot werkbroek combineert kwaliteit met comfort. Bovendien komen deze lange werkbroeken in een breed palet aan kleuren en soorten. Zo heb je de bij ons keuze uit een blauwe werkbroek, een bruine werkbroek voor heren of een groene werkbroek voor dames. 

Mascot werkbroek

Een van onze beste lange werkbroeken is de Mascot Accelerate. De lijst met voordelen van deze werkbroek voor heren is bijna te lang om op te noemen:

  • In het design geïntegreerde zakken
  • Tweevoudig gestikte naden aan de broekspijpen en in het kruis
  • Ergonomisch gevormde broekspijpen
  • Riemlussen
  • Dijbeenzak met telefoonzakje en geïntegreerde ID-kaarthouder. 
  • Duimstokzak van Cordura 
  • Verstelbare kniezakken van Cordura

Ook een Storvik werkbroek staat garant voor kwaliteit. Deze lange werkbroeken hebben dan misschien wat minder functionaliteiten, maar zijn dan ook iets voordeliger. Een Storvik werkbroek voor dames staat bekend om de perfecte pasvorm, dankzij een elastische taille. Qua kleuren heeft Storvik een prima aanbod. Het is vaak een grijze werkbroek of zwarte werkbroek.  

Drie tips om ervoor te zorgen dat je werkbroek langer meegaat

Heb je een lange werkbroek aangeschaft? Dan wil je natuurlijk ook dat deze een tijdje meegaat. Om je lange werkbroek zo lang mogelijk te kunnen dragen, hebben we drie tips voor je op een rijtje gezet:

  • Draag de juiste maat, zodat de lange werkbroek minder snel slijt
  • Volg de instructies op het waslabel en was de lange werkbroek regelmatig
  • Koop geen lange werkbroeken van mindere kwaliteit, maar kies goede en duurzame materialen.

De mooiste lange werkbroeken kun je gewoon online bij ons bestellen. Vanaf € 40 euro zijn de verzendkosten voor ons! Wil je onze lange werkbroeken liever passen? Kom dan naar één van onze vele winkels voor persoonlijk advies. Onze specialisten staan klaar om je te helpen. Welkoop. Weet wat te doen.