Kauwsticks

Je kat verwennen? Bij Welkoop vind je katten kauwsticks van onder andere Whiskas en Vitakraft. Hiermee geef je je kat wat lekkers. En ook: wat te kauwen! De zachte sticks hebben een hoog vleesgehalte en zijn dus niet alleen onweerstaanbaar voor je kat, maar vormen ook een voedzame snack. Je kunt je viervoeter verrassen met een hele stick in één keer, maar ook kun je de kauwsticks makkelijk breken en in stukjes voeren.

Bekijk ook: Kattensnacks | Kattensnoepjes | Vloeibare kattensnacks

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Katten kauwsticks

Met kauwsticks zijn katten in de wolken. Deze sticks bestaan uit veel vlees. Ze hebben dan ook niet een keiharde structuur, maar zijn een beetje mals en zacht. En ze geuren buitengewoon goed. Je zult zien dat je viervoeter er meteen aan komt rennen, wanneer je de verpakking van katten kauwsticks openmaakt. Wél oppassen dat je kat je vingers er niet bij opeet.

  • Whiskas® weet wel wat katten lekker vinden: snacks met vlees. De Whiskas kauwsticks hebben dan ook een hoog vleesgehalte: ze bestaan voor 90% uit kip, rund of zalm. Eén verpakking van Whiskas bevat drie kauwsticks die elk apart zijn verpakt. Deze sticks zijn dus altijd supervers.
  • Vitakraft heeft mini kauwsticks voor katten die ook uit een hoog percentage vlees bestaan. Hoe hoog precies, is afhankelijk van de smaak. De sticks met zalm bestaan voor meer dan 80% procent uit vlees, de sticks met gevogelte zelfs uit 95%. En een fijn idee: de katten kauwsticks van Vitakraft bevatten geen suikers, kleurstoffen en smaakversterkers. Eén verpakking bevat vijf smaken. Want niets is zo lekker als afwisseling!

Verwen met een hele kauwstick of breek in stukjes

Kauwsticks voor katten zijn voorzien van handige breekpunten. Zo kun je zelf kiezen of je je kat één stick in één keer geeft, of meerdere kleinere stukjes verdeelt over de dag. Ook kun je de kleine stukjes snacks spelenderwijs geven. Gooi ze een eindje weg! Zo moet je kat er echt op jagen. Is jouw kat een binnenkat, dan krijgt hij meteen beweging.

Snacks voor je kat bij Welkoop

Katten kauwsticks zijn geschikt voor elk moment. Je verwent je kat met maximaal één kauwstick of twee mini kauwsticks per dag – het exacte voedingsadvies lees je altijd op de verpakking. Natuurlijk blijven de kauwsticks voor katten – ondanks het hoge vleesgehalte – een snack: een extraatje naast het kattenvoer dat je geeft. Net als de andere kattensnacks die je bij Welkoop kunt kopen, zoals kattensnoepjes, kattenmelk en vloeibare kattensnacks.