Vloeibare kattensnacks

Het geheim van overheerlijke voeding? Variatie! Met smakelijke, vloeibare kattensnacks zorg je daar zeker voor. Zo heeft je kat naast zijn normale kattenvoer ook eens wat te slobberen. Bij Welkoop vind je vloeibare kattensnacks met verschillende texturen. Zo kun je kiezen uit soep, drankjes, gelei en pasta. Alle snacks bevatten een hoog gehalte vocht én bevatten vlees. Katten zijn er dol op.

Bekijk ook: Kattensnoepjes | Kauwsticks | Kattenmelk

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Waarom vloeibare kattensnacks?

Waar kattenmelk het moet hebben van de romige smaak, onderscheiden vloeibare kattensnacks zich door de meer hartige smaak van vlees. Super smaakvol en geurig dus.

Anders dan andere kattensnacks, bevatten vloeibare kattensnacks veel vocht. Met deze snacks kan je kat dus lekker slobberen. Voor sommige katten is dat een welkome aanvulling op hun voeding, omdat zij uit zichzelf niet genoeg water drinken. Zet je een vloeibare snack voor, dan help je het vochtgehalte op peil te houden.

Omdat vloeibare lekkernijen heerlijk geuren en smaken, kunnen zelfs moeilijke eters deze snacks vaak niet weerstaan. Dus is jouw kat kieskeurig of eet hij moeilijk? Zet hem deze snacks eens voor. Je kan de snack op elk moment van de dag geven. Serveer het in zijn voerbak of giet een beetje als garnering over het kattenvoer.

Vloeibare kattensnacks bij Welkoop

Bij Welkoop hebben we de vloeibare kattensnacks van onder meer Felix, Voskes en Vitakraft. Elk merk heeft weer een eigen variant op de vloeibare snack. Kies bijvoorbeeld voor een kattensoep of kattendrankje. Of ga voor een pasta of gelei.

  • Zelf eten we graag soep. Dus waarom dit ook niet eens onze katten voorzetten? Felix kattensoep is een overheerlijke bouillon mét stukjes. Daar kan je kat zijn tanden in zetten! De kattensoep zit in een handig, schenkklaar zakje.
  • Voskes heeft graan- en glutenvrije vloeibare snacks die een delicatesse zijn voor je kat: Delicatesse Drink en Delicatesse Cups. Hun Delicatesse Drink is gemaakt volgens de standaard voor menselijke consumptie, dus je kat krijgt het beste van het beste. Naast deze liquid snack die verpakt is in blikjes, heeft Voskes ook Delicatesse Cups. Deze bakjes zijn gevuld met een gelei van malse stukjes vis.
  • Vitakraft heeft liquid snacks met de substantie van een pasta. En je kunt er alle kanten mee op. Geef de pasta puur en rechtstreeks uit de strip, knijp het uit als topping over de kattenbrokjes of vries de pasta in en voer het je kat als een ijsje.

Net als bij andere kattensnacks, moet je vloeibare kattensnacks verantwoord voeren. Dus kijk naar het gewicht en de inspanning van je kat. En pas eventueel de hoofdmaaltijd aan om te voorkomen dat je kat te veel voeding binnenkrijgt. Lees ook ons advies over snacks voor katten.