Knaagdierensnacks

Te veel snacken is niet gezond, ook niet voor knaagdieren. Maar als je van je huisdier houdt, is het begrijpelijk dat je hem af en toe wilt verwennen met lekkere knaagdiersnacks. Zolang je er niet in doorslaat, kan dat prima. Maar blijf wel op het gewicht van je kleine vriend  letten. Te veel aan knaagdiersnacks zorgt namelijk voor overgewicht. Bij Welkoop hebben we een gevarieerd aanbod  verantwoorde knaagdiersnacks voor konijnen, cavia’s, hamsters en andere knaagdieren. Van knaaghout en knabbelsticks tot wortelchips en knaagdierbroodjes, Welkoop heeft het allemaal. Gratis thuisbezorgd vanaf € 40! 

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

Wat zijn de voordelen van knaagdiersnacks?

Wist je dat de tanden van een knaagdier zijn hele leven lang blijven groeien? Daarom is het belangrijk dat hij  voldoende blijft snacken en knagen. Zo slijt het gebit op een natuurlijke manier, wat gebitsproblemen voorkomt. 

Daarnaast helpen knaagdiersnacks ook tegen verveling. In de natuur zijn knaagdieren namelijk druk met het verzamelen van voedsel. Ga jij je huisdier binnenkort verwennen met knaagdiersnacks? Leg deze dan niet standaard in het voederbakje, maar verstop ze ergens tussen het hooi of stro. Als je knaagdier moeite moet doen om zijn knaagdiersnacks te bemachtigen, wordt het ineens allemaal een stuk interessanter. Bovendien is hij langer bezig en beweegt hij dus ook meer. Zo blijft je beestje gelukkig en gezond!

De lekkerste konijnensnacks

Niet alle knaagdiersnacks zijn voor elk knaagdier geschikt. Voor konijnen hebben we daarom ook speciale konijnensnacks. Onze populairste konijnensnack is de Kräcker Triomix van Vitakraft. Deze snack is:

  • Drie keer gebakken op een natuurlijk, houten stokje. Hierdoor moet het konijn moeite doen om de granen los te krijgen.
  • Verkrijgbaar in de smaken bosbessen, popcorn en honing. Voor ieder konijn wat wils!
  • Met ophangclip, dus gemakkelijk te bevestigen aan de bovenkant van je konijnenhok. Zo krijgt je konijn voldoende beweging!

De lekkerste hamstersnacks

Bij Welkoop hebben we ook enkele heerlijke hamstersnacks in ons aanbod, namelijk de Vitakraft Kräckers 2 in 1. Je hamsters zullen je dankbaar zijn als je deze snacks voor ze koopt, want:

  • De snijtanden slijten op een natuurlijke manier
  • Ze bevatten belangrijke mineralen 
  • Ze zijn er in de smaken fruit/cornflakes en honing/spelt

De lekkerste caviasnacks

Ook voor je cavia zijn er speciale caviasnacks. Deze knaagdiersnacks komen, net als voor hamsters en konijnen, ook op een houten stokje met granen en in diversie smaken. Wist je trouwens dat we ook eetbaar knaagdierspeelgoed verkopen? 

Wil je meer informatie over knaagdieren? Lees dan de blogs over konijnen, hamsters, cavia’s en alle andere knaagdieren op onze website. Of bezoek één van onze vele winkels voor deskundig advies van onze specialisten. Niet voor niets zijn wij opnieuw gekozen tot  beste winkelketen in de categorie Tuin & Dier. Welkoop. Weet wat te doen.