Speeltorens

Als je kinderen gelukkig zijn ben jij dat als ouder ook. Jouw kind zien spelen en genieten is een van de mooiste dingen die er zijn. Welkoop biedt een ruim aanbod speeltorens, zodat jouw kind zich spelenderwijs en op een leuke manier ontwikkelt. Bij Welkoop vind je veel soorten en maten speeltorens. Dit maakt het makkelijker om een speeltoren te vinden die geschikt is voor jouw tuin. Maar let op! Onze speelhuisjes zijn alleen online te bestellen. Bekijk het aanbod speeltoestellen in onze webshop.

Lees meer Lees minder
Aantal:
De nieuwe inhoud wordt geladen...

De geschikte speeltoren voor jouw tuin

Een tuin groot of klein, dankzij het ruime aanbod in houten speeltorens vind je altijd een geschikt model voor jouw tuin. Soorten speeltorens die Welkoop aanbiedt zijn:

  • Speeltoren met glijbaan. Deze variant is geschikt voor kinderen uit verschillende leeftijdsgroepen. Een speeltoestel met glijbaan is bij Welkoop namelijk in verschillende groottes verkrijgbaar. Kies je voor een kleiner model, dan beschikt het toestel over een glijbaan en klimgrepen. Ga je voor een groter model, dan kies je uit een hogere toren of een toren met glijbaan en knopentouw.
  • Speeltoren met schommel. Deze speeltorens zijn naast een schommel, ook uitgerust met een glijbaan. Dubbel zoveel plezier en mogelijkheden! Ook een speeltoren met glijbaan en schommel kun je in verschillende modellen bestellen. Zo kies je voor een kleiner model met één schommel wanneer je tuin wat kleiner is, maar heb je ook de keuze uit een speeltoren met nestschommel als je over een grotere tuin beschikt.

Een geïmpregneerde houten speeltoren

Doordat het hout van de speeltorens geïmpregneerd is, gaat het FSC-hout jarenlang mee. Met deze methode genieten je kinderen jarenlang van hun speeltoren. Door het productieproces van vierkant hout is er een hele kleine kans op scheuren. 

Speeltorens en speelhuisjes

Naast het aanbod in speeltorens met glijbaan en schommel heeft Welkoop ook speelhuisjes. De speelhuisjes zijn waterdicht, hebben een stevige bodem en zijn aan de voorkant voorzien van een raam en een 2-delige deur. Het is voor jouw kind superleuk om in het speelhuisje te spelen en je maakt er een creatieve uitdaging van door het speelhuisje met je kids te schilderen.

Zoek niet verder! Bij Welkoop hebben we een ruim aanbod in speelmateriaal. Genoeg aanbod in speeltorens om een geschikte variant te vinden die past bij jouw tuin en de wensen van je kinderen. Naast bovenstaand aanbod biedt Welkoop nog tal van andere speeltoestellen en spelmaterialen aan. Bekijk het aanbod in schommels en speelhuisjes. Echte aanraders wanneer jouw kind graag buiten speelt.