Bruder MAN TGS tankwagen 1:16 - Vrachtwagens & auto's -

Volledige productbeschrijving

57.99
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Compatibel met figuur
 • Bestuurderscabine: deuren kunnen worden geopend
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De MAN TGS is het perfecte allround voertuig voor bouwplaatsen, langeafstandsvluchten en lokale distributie. Dankzij het duurzame ontwerp, met krachtige motoren en een bovengemiddeld laadvermogen, is deze truck het allround voertuig met veel innovaties aan boord. Het Bruder-model van de MAN TGS-tankwagen op schaal 1:16 is een combinatie van de nieuwe MAN-cabine en de opnieuw ontwikkelde tankwagen. Deze volledig functionele tankwagen brengt ook tal van nieuwe functies met zich mee voor onze jonge tankwagenchauffeurs. Vul water in de tank. Bouw druk op met behulp van de handmatig bediende persluchtpomp en bedien de vergrendelingshendel om het water door de slang te laten stromen met behulp van de aftapunit. BRUDER biedt een tankwagen (art.nr. 03925) als een ideale aanvulling om perfect aan te sluiten bij deze aantrekkelijke tankwagen en een voertuigcombinatie te vormen met een lengte van bijna een meter. BRUDER biedt ook tal van speelgoedfiguren van bworld. Ze kunnen in de cabine worden geplaatst of via de ladder op het voertuig klimmen om de tank van bovenaf te inspecteren. Dit model is ook compatibel met de licht- en geluidsmodule (artikelnr. 02801 + 02802).

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Type miniatuurspeelgoed Vrachtwagens & auto's

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen