Bruder MAN TGS vuilniswagen 1:16 - Vrachtwagens & auto's -

Volledige productbeschrijving

61.50
Controleer winkelvoorraad
Bestel 
 • Vervaardigd uit hoogwaardige kunststoffen zoals ABS
 • Compatibel met figuur
 • De deuren van de bestuurderscabine kunnen worden geopend
 • Productomschrijving
 • Specificaties
 • Leverinformatie
 • Reviews

Productomschrijving

De MAN TGS is het perfecte allround voertuig voor bouwplaatsen, langeafstandsvluchten en lokale distributie. Dankzij het duurzame ontwerp, met krachtige motoren en een bovengemiddeld laadvermogen, is deze truck het prototype van het vaak beschreven "allround voertuig" met veel innovaties aan boord. Er is nu een geavanceerde zijlader-vuilniswagen toegevoegd aan de BRUDER MAN TGS-vloot. Een lifter gaat aan de zijkant naar buiten om bakken te pakken en te legen zonder dat een tweede persoon nodig is. Twee verdichters van het schroeftype verplaatsen het afval aan de binnenkant van de laadbak naar achteren. Nadat de achterklep is geopend, kantelt de carrosserie om het voertuig te legen. Onze kleine vuilnisbakken uit set 02607 passen bij dit vuilniswagenvoertuig. Dankzij dit gedetailleerde speelgoed kunnen kinderen op realistische wijze de opwindende taken ontdekken die te maken hebben met het verzamelen en recyclen van afval - "net als het echte werk"

Specificaties

Algemeen
Leeftijdscategorie 3 jaar en ouder
Type miniatuurspeelgoed Vrachtwagens & auto's

Uitleg over de verzendicoontjes bij producten:

 • Afhalen:
  Dit icoontje wijst erop dat je dit artikel kunt afhalen in de winkel. Je kunt de voorraadbeschikbaarheid van de winkel checken door in het veld "controleer winkelvoorraad" je postcode in te vullen en op te klikken. Op het moment dat de winkel je order heeft verwerkt, ontvang je een afhaalbericht via de mail en kun je de order afhalen in de geselecteerde winkel.

 • Thuisbezorgd:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel kan worden thuisbezorgd. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd op afspraak:
  Dit icoontje wijst erop dat dit artikel rechtstreeks door de leverancier wordt geleverd. Bestel het artikel online of in 1 van onze winkels.
  Bestel je online? Plaats het artikel in je winkelwagen en kies voor thuisbezorgen. Op het moment dat je je order hebt afgerond en betaald zal de leverancier de verdere afhandeling van de order voor zijn rekening nemen. Bij hele grote artikelen (tuinkas, speeltoestel, ...) zal de leverancier voor levering contact met je opnemen. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

 • Thuisbezorgd met een transporttoeslag:
  Dit icoontje wijst er op dat er een transporttoeslag wordt berekend bij verzending van dit artikel. Voor het thuisbezorgen van dit artikel rekenen we een transporttoeslag per bestelde eenheid. De hoogte van de transporttoeslag kan per artikel verschillen en wordt altijd berekend ook bij een order. De hoogte van de transporttoeslag kun je vinden op de artikel pagina. Wij bezorgen alleen binnen Nederland.

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

Stiga

Stiga SV 213E - Verticuteermachine - 32 cm

119.00
DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

DCM

DCM Gazonmeststof - Gazonmeststof - 20 kg

39.50
Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

Talen Buitenmeubelen

Talen Buitenmeubelen Weidebank - Tuinbank - Bruin - 120 x 91 x 62 cm

129.00
Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

Gloria

Gloria Prima 5 - Drukspuiten - 5 liter

27.95
Verder winkelen