Interline

Zwembad in de tuin? Grote kans dat het er één van Interline is. Als je die heerlijke luxe van een eigen zwembad hebt, dan is het natuurlijk zaak om – naast ervan te genieten – het goed te onderhouden. Interline maakt het je makkelijk: dit merk heeft alles wat je nodig hebt. Van Interline afdekzeil tot chloor tot starterspakket – je vindt het bij Welkoop. 

Interline maakt zwembadonderhoud makkelijk

Interline is al jaren een bekende fabrikant van zwembaden voor in de achtertuin. Ze zijn bijvoorbeeld bekend van opbouwzwembaden van staal en hardhout. Doordat deze baden niet worden ingegraven, zijn ze sneller en voordeliger te plaatsen dan reguliere baden. Zo maakt Interline het hebben van een eigen zwembad toegankelijk voor een grotere groep mensen. Om het zwembadwater in orde te houden, heeft Interline een groot assortiment aan onderhoudsproducten ontwikkeld.

Bij Welkoop kun je terecht voor deze producten van Interline:

  • Interline starterspakket
  • Chloor en pH-correctiemiddelen
  • Teststrips en -sets
  • Ondertapijten
  • Afdekzeilen
  • Pompen
  • Zwembadreinigers
Interline

Interline chloor

Chloor van Interline helpt jou om het water in je zwembad of spa vrij te houden van algen, bacteriën en andere vervelende organismen. Het is verkrijgbaar in twee verschillende vormen met verschillende eigenschappen: chloortabletten en chloorgranulaat (ook wel chloorpoeder).

Chloortabletten zijn makkelijk te doseren en gaan lang mee. Maar, als je een snelle sterke behandeling van je zwemwater wilt, dan is een chloorgranulaat aan te bevelen. Dat geeft het water een desinfecterende shockbehandeling, waardoor bacteriën en algen snel verdwijnen. Beide vormen chloor van Interline zijn geschikt voor hard en zacht water.

Let op: voordat je chloor toevoegt aan het zwembadwater, is het belangrijk dat de pH-waarde tussen de 7.2 en 7.6 is. Om de pH-waarde van het water te verhogen of te verlagen, heeft het merk pH-correctiemiddelen.

Familieuitje met Grisport werkschoenen en laarzen

Interline afdekzeil

Afdekzeilen zijn er in zomer- en wintervarianten. Het is belangrijk dat je beide hebt, want ze hebben unieke eigenschappen om jouw zwembad in alle seizoenen in optimale conditie te houden.

In de zomermaanden is het belangrijk dat, wanneer je het zwembad niet gebruikt, het water niet te veel wordt blootgesteld aan direct zonlicht. Want daardoor verdampt het water snel en wordt de groei van algen gestimuleerd. Interline heeft daarom het zomerafdekzeil voorzien van een goede UV-bestendigheid. Het is een soort noppenfolie dat zelf blijft drijven, makkelijk in gebruik! Het folie zorgt er ook voor dat de temperatuur van het water ’s nachts niet te laag wordt.

Winterse omstandigheden kunnen je zwemwater behoorlijk verslechteren. Denk aan afgevallen blaadjes en ander vuil dat in je water neerdwarrelt. De winterafdekking moet dan ook tegen wat meer bestand zijn dan de zomervariant. Het Interline afdekzeil voor de winter is daarom gemaakt van een verstevigde folie die je samen met de meegeleverde bevestigingsmaterialen stevig aan je bad vastmaakt. De afdekking heeft een bladernet in het midden. Extra voordeel daarvan: er kunnen geen zwarte waterzakken ontstaan op de bovenkant van het dek.

Interline starterspakket

Ben je helemaal nieuw in de wereld van de zwembaden? Met een Interline starterspakket dompel je jezelf helemaal onder in alle Interline-producten. Neem het Interline starterspakket large: een pakket voor grotere zwembaden tot 15 m³ dat alle chemicaliën en toebehoren bevat om je zwembadwater vanaf het begin goed te behandelen. Het bevat onder meer chloortabletten, een chloordrijver, teststrips en een handige informatiekaart over zwemwaterbehandeling.