Rolly Toys

Zodra je kind bij de trappers kan van een traptractor, gaat er een hele nieuwe wereld open: die van racen, vervoeren en sturen. In de tuin, in de straat, naar de speeltuin, naar de winkel – overal naartoe. Bij Welkoop vind je de traptrekkers van Rolly Toys. Dit merk is specialist in dit type speelgoed. De Rolly Toys tractor is stevig en is er in talloze modellen. Zo is er de traptrekker met kar en zonder kar. Kies je voor een exemplaar zonder kar? De aanhangers zijn ook los verkrijgbaar. En om het allemaal nóg realistischer te maken, heeft Rolly Toys zwaailichten, voorladers, sneeuwschuivers en meer.

Rolly Toys: speelgoedspecialist in traptractors

Het Duitse Rolly Toys is een heus traptractorsmerk: het bedrijf beperkt hun assortiment tot traptrekkers alleen, natuurlijk met de bijbehorende onderdelen en accessoires. Ze zijn dus echt specialist in dit type speelgoed! In 1938 werd Rolly Toys opgericht. In de eerste jaren produceerden ze zogenaamde ‘roly poly toys’: poppen met een ronde onderkant die heen en weer wiebelen. Ook maakten ze trekpoppen. In 1951 kwamen er de speelgoeddieren op wielen bij. Het was vier jaar later toen plastic kon worden gebruikt in het productieproces. Dankzij deze innovatie werd in 1964 de eerste Rolly Toys traptractor een feit.

Het assortiment van Rolly Toys is enorm. Het merk heeft traptrekkers in allerlei modellen. Stuk voor stuk gemaakt van hoogwaardige materialen, functioneel en trouw aan het originele tractormodel. Het merk geeft drie jaar garantie op het speelgoed.

Bij Welkoop vind je veel speelgoed, van Rolly Toys hebben we:

  • Traptractors
  • Aanhangers
  • Shovels
  • Kruiwagens
  • Speelgoedaccessoires
Rolly Toys tractor

Rolly Toys tractor

De Rolly Toys tractor is een perfect cadeau voor elk kind. Bij Welkoop vind je de tractors in allerlei modellen: als traptrekker met of zonder kar, met of zonder voorlader, met of zonder trappers. De Minitrac bijvoorbeeld heeft geen trappers en is daardoor geschikt voor kleine jongens en meisjes vanaf 1,5 jaar. Ga je voor een traptrekker mét trappers, dan heb je de keuze uit verschillende modellen. De afmetingen zijn soms anders, waardoor de traptrekkers geschikt zijn voor bepaalde leeftijdscategorieën:

  • rollyKiddy: 2,5 – 5 jaar
  • rollyKid: 2,5 – 5 jaar
  • rollyJunior: 3 – 8 jaar
  • rollyFarmtrac: 3 – 8 jaar
  • rollyX-Trax: 3 – 10 jaar

Om het spelen met de traptrekker nóg realistischer te maken, heeft Rolly Toys een stuurwiel met geluid, en een zwaailicht. Natuurlijk gaaf als je een zware lading vervoert! En zit er geen kar bij de traptrekker, dan kun je die er los bij kopen. Het merk heeft kiep-aanhangers, trailers, tankers met werkende pomp en spuit, ploegen, containers en meer. Ook los verkrijgbaar is een echte sneeuwschuiver, inclusief sneeuwkettingen! Met deze schuiver voorop en de sneeuwkettingen om de achterwielen, kan je kind in de winter echt sneeuwschuiven. En net zo leuk, maar dan voor als er geen sneeuw ligt: een veegmachine waarmee je kind het terras, de stoep en straat kan aanvegen.

Rolly toys speelgoed

Shovels en kranen

Net zo echt als de traptrekkers zijn de shovels en kranen van Rolly Toys. Met dit speelgoed kan je kind bergen werk verzetten: zand scheppen, draaien en kiepen. Net als in de bouw! Superleuk om mee te spelen in de zandbak, of gewoon in de zwarte grond.

Kruiwagens

Papa of mama helpen in de tuin? Blaadjes verzamelen, gras harken, zand scheppen – met een kruiwagen heeft je kind een echte taak in de tuin: kruien maar! En is het werken gedaan? Dan gaat je kind rustig door met zijn of haar spel: miniatuurtrekkers of poppen in de kruiwagen doen en overal mee naartoe nemen. Is het tijd om op te ruimen? Zo gepiept, want het verzamelen van al het buitenspeelgoed vindt je kind met een kruiwagen helemaal niet erg! De kruiwagens van Rolly Toys zijn er in verschillende maten.