Catsan logo

Catsan

Stelt jouw kat ook zulke hoge eisen aan zijn toilet? Kan hij zijn poezelige pootjes écht niet in de kattenbak zetten als die niet 100% schoon is en lekker ruikt? En laat hij dat dan ook luid en duidelijk weten? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Bij Welkoop vind je namelijk van het merk Catsan kattenbakvulling voor een geurloze kattenbak, speciaal om jouw leven als kattenbaasje makkelijker te maken!

Catsan voor een geurloze kattenbak

De producten van Catsan zijn samengesteld met de specifieke (karakter)eigenschappen van katten in het achterhoofd. Katten zijn eigenwijs. En hygiëne en zindelijkheid zijn belangrijk voor hen. Niet voor niets poetsen kittens zichzelf al grondig schoon, ook al zijn ze nog maar twee weken oud! Bovendien ruiken katten veel sterker dan mensen. Dus, als wij die kattenbak al vinden stinken, dan vindt je kat het helemaal vies. Bij Catsan begrijpen ze ook wel dat jij niet de hele dag achter je kat kunt aanlopen om zijn rommel op te ruimen, ook al zou je kat dat wel waarderen. Daarom heeft Catsan een speciale vulling voor een geurloze kattenbak: Catsan Hygiëne Plus.  

Catsan is onderdeel van het grote Amerikaanse bedrijf Mars, dat onder andere een flink aantal bekende huisdierenmerken onder haar hoede heeft. Want, zo zeggen ze bij Mars: huisdieren maken de wereld beter. Het leven van huisdieren gezonder en gelukkiger maken is dan ook de missie van Mars – en van Catsan!

Bij Welkoop kun je terecht voor Catsan kattenbakvulling in deze varianten: 

  • Catsan Hygiëne Plus 20ltr
  • Catsan Smartpack
  • Catsan Natural
Catsan Hygiëne Plus

Catsan Hygiëne Plus: zuinig in gebruik

Catsan Hygiëne Plus 20 ltr bestaat uit unieke witte korrels van kalk en kwartszand. Deze korrels hebben fijne poriën die vocht snel opnemen.

Tegelijk is dit de enige kattenbakvulling ter wereld waaraan speciale mineralen zijn toegevoegd die zorgen voor een uitmuntende geuropname. Zo blijft de kattenbak lange tijd fris: je kat zal het fijn blijven vinden om zijn behoefte in dit kattenbakgrit te doen, ook al heeft hij er al een paar keuteltjes of plasjes in verstopt.

Jij kunt vervolgens zonder problemen de uitwerpselen een keer per dag uit het grit scheppen. Zo is Catsan kattenbakvulling niet alleen hygiënisch voor je kat, maar ook makkelijk en zuinig in gebruik voor jou. 

Catsan 20 ltr Hygiëne Plus is verkrijgbaar in een verpakking van 20 liter.

Catsan kattenbakvulling
Catsan Smartpack

Catsan Smartpack: de slimste kattenbak ooit

De Catsan Smartpack is precies wat de naam doet vermoeden: slim! Zo’n pack is namelijk een kant-en-klare kattenbak met op de bodem een super absorberende laag en daarbovenop een laag Catsan Hygiëne Plus-korrels.

Kortom: de absorberende werking van Catsan kattenbakvulling wordt aangevuld en versterkt door die absorberende laag, waardoor zo’n Smartpack lang meegaat. 

Een verpakking bestaat uit twee kant-en-klare kattenbakvullingen.

Catsan Natural: 100% biologisch afbreekbaar

Voor wie graag een meer milieuvriendelijk product koopt, is er Catsan Natural: een klontvormende kattenbakvulling die 100% biologisch afbreekbaar is. De korrels zijn namelijk gemaakt van plantaardige vezels. Zoals elke Catsan kattenbakvulling zorgt ook Natural voor een geurloze kattenbak door het speciale, natuurlijk parfum dat aan de korrels is toegevoegd. Je kat zal Catsan Natural ook waarderen, want het grit is extra zacht voor zijn pootjes. 

Catsan Natural zit in een verpakking van 8 liter.

Een kattenbak voor buitenkatten?

Is jouw kat een heuse ontdekker en heeft hij een kattenluikje om op buitenavontuur te gaan wanneer hij wil? Dan is een kattenbak niet per se nodig. Wel is het handig om er één compleet met vulling en al in huis te hebben staan voor wanneer je kat een tijdje niet naar buiten kan. Bijvoorbeeld na een castratie of sterilisatie. De Catsan Smartpack is dan een aanrader! 

Tip! Kattenbak leeggeschept? Je kunt de gebruikte kattenbakvulling bij het huis-, tuin- en keukenafval gooien. Gebruik je Catsan Natural? Dat mag ook bij het gft.